Odbijač
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Če je samo popraskan potem se to lahko popravi z barvanjem. Če pa je polomljen potem pa rabljeni ali pa novi. V vsakem primeru bo pa potrebno obiskati ličarja.
Koliko pa pride nvi pa ne vem. Najbolje da greš do kakšne trgovine z avtodeli, ali pa na reno servis.

Koliko pa pride nvi pa ne vem. Najbolje da greš do kakšne trgovine z avtodeli, ali pa na reno servis.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Pozdravljeni
Vseeno je, če je počen. Važno, da so vsi deli.........................vse skupaj se zavari, na novo barva in je kot nov.
lep pozdrav
Vseeno je, če je počen. Važno, da so vsi deli.........................vse skupaj se zavari, na novo barva in je kot nov.
lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Da še jaz dopolnim cene za odbijač - laguna 2 popravilo odbijača zaradi škode na parkingu - ni bilo nič polomljeno samo je pa bil na obeh straneh poravsan, poleg tega tudi pokrovček šobe in krom letvica - cena 430€ v pooblaščeni ličarski delavnici
Kot so že pred mano napisali - zrihtaj preku zavarovalnice.
lp
Kot so že pred mano napisali - zrihtaj preku zavarovalnice.
lp
Re: Odbijač
Živjo!
Meni je tudi ratalo zadet sprednji odbijač, skrajno desno spodaj, od kolesa naprej. Spregledal sem robnik.
Imam pa Megana 1 l.2000 z meglenkami. Polomljen ni oziroma vsaj na prvi pogled nisem opazil, je pa odtrgalo tisto čist spodnjo letvico črno pod odbijačem. Opazil sem da je samo speta gor in je potrgalo do meglenke ene par spojev.
Ali je možno kje dobiti samo to letvico, ker opazil sem da trgovine imajo samo tiste letvice k so na sredini odbijača???
Sklenil sem namreč, da bom kr sam to porihtal, pokital poštrihal in spel nazaj.
Hvala
Meni je tudi ratalo zadet sprednji odbijač, skrajno desno spodaj, od kolesa naprej. Spregledal sem robnik.
Ali je možno kje dobiti samo to letvico, ker opazil sem da trgovine imajo samo tiste letvice k so na sredini odbijača???
Sklenil sem namreč, da bom kr sam to porihtal, pokital poštrihal in spel nazaj.
Hvala
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: Odbijač
Če je cela jo ne rabiš menjati ampak popravi samo tiste zatiče, lahko daš vijake ali pa slepe kovice, seveda prej zvrtaš luknje skozi letvico in potem še v odbijaču, se ne bo nič videlo.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM