Odbijač

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
urban_r

Odbijač

Odgovor Napisal/-a urban_r »

Imam eno vprašanje. Včeraj sem svojega Megana 3 pritisnil ob stebriček in kar lepo popraskal sprednji odbijač. Zanima me koliko stane prednji odbijač za Megana grandtorur z GT line opremo.
Uporabniški avatar
Sebastijan
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Sebastijan »

Če je samo popraskan potem se to lahko popravi z barvanjem. Če pa je polomljen potem pa rabljeni ali pa novi. V vsakem primeru bo pa potrebno obiskati ličarja.

Koliko pa pride nvi pa ne vem. Najbolje da greš do kakšne trgovine z avtodeli, ali pa na reno servis. :D :D :D
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
urban_r

Je popraskan in tudi polomljen in tako pride v poštev samo menjava. Nekaj sem sicer brskal po internetu, vendar nisem našel kakšne uporabne informacije.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

http://www.Avto.net/ad.asp?id=5196887

če je bolj poškodovan od tega, lahko tega vzameš.

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
urban_r

Kaj pa cenonvno... Približno koliko pa stane taka zadeva?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Vseeno je, če je počen. Važno, da so vsi deli.........................vse skupaj se zavari, na novo barva in je kot nov.

lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

če hočeš imeti dobro nareto boš odštel sz barvanjem in varjenjem plastike od 150 eur naprej!

lp
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Za barvanje odbijača pa mal skupi zalimat? Na pooblaščenem servisu mogoče, pri majstrih ki mimogrede naredijo to boljše pa prideš krepko krepko pod 100€ čez.
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Zavarovanja nimaš? Glede na to da je dokaj nov avto, je ponavadi kasko, lahko tudi tam uveljavljaš če maš.
Slika
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Če imaš zavarovano samo na zavarovalnico in reci, da ti ga je nekdo na parkirišču zadel in to je to, pa bo nov.
urban_r

Prilepim jutri sliko, da skupaj ugotovimo, če se sploh, da zadeva popravit. Ker je problem vtem, da nimam odlomljenega kosa plastike. Se pa ne gre za velik del.

Koliko pa je cena, če bi si omislil nov odbijač? Ima kdo podatek?
Uporabniški avatar
rogi2

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

V Novem mestu se izključno z popravili plastike,varjenjem le te in podobno ukvarja Korasa Anton.
Ima pa delavnico poleg TPV in Revoz odcep za gostilno in hotel Pri Belokranjcu na Kandijski cesti.
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Da še jaz dopolnim cene za odbijač - laguna 2 popravilo odbijača zaradi škode na parkingu - ni bilo nič polomljeno samo je pa bil na obeh straneh poravsan, poleg tega tudi pokrovček šobe in krom letvica - cena 430€ v pooblaščeni ličarski delavnici :wink:

Kot so že pred mano napisali - zrihtaj preku zavarovalnice.

lp
Uporabniški avatar
LEFTY

Re: Odbijač

Odgovor Napisal/-a LEFTY »

Živjo!

Meni je tudi ratalo zadet sprednji odbijač, skrajno desno spodaj, od kolesa naprej. Spregledal sem robnik. :mad: Imam pa Megana 1 l.2000 z meglenkami. Polomljen ni oziroma vsaj na prvi pogled nisem opazil, je pa odtrgalo tisto čist spodnjo letvico črno pod odbijačem. Opazil sem da je samo speta gor in je potrgalo do meglenke ene par spojev.
Ali je možno kje dobiti samo to letvico, ker opazil sem da trgovine imajo samo tiste letvice k so na sredini odbijača??? :?

Sklenil sem namreč, da bom kr sam to porihtal, pokital poštrihal in spel nazaj.
Hvala
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Re: Odbijač

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Če je cela jo ne rabiš menjati ampak popravi samo tiste zatiče, lahko daš vijake ali pa slepe kovice, seveda prej zvrtaš luknje skozi letvico in potem še v odbijaču, se ne bo nič videlo.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Odgovori