tesko obrne ja ja akumulator je novi notfranko napisal/-a:Kaj to pomeni ta težko štarta? Težko obrne ali dolgo časa vergla? Akumulator je vredu?
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Če je akumulator OK, lahko da je štarter potreben obnove.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
ja ok bom pogledo pa to hvala za pomočschik napisal/-a:Če je akumulator OK, lahko da je štarter potreben obnove.
Rabu bi en nasvet/pomoč 
V glavnem, rad bi na svoj mlinček (1.5 dCi) namestil gor izpuh od Megana RS 225 (bencinski motor). Samo zadnji lonec + dvojni zaključek.
Kakšne posledice na motor in na zmogljivost motorja bi tak poseg imel?
Najraje bi gor dal izpuh (zadnji lonec + dvojni zaključek) od Megana RS 175 dCi - sam ga nikakor ne morem dobiti.
Če bi nov izpuh (225/175) škodil motorju samemu ali bi se opazilo pri zmogljivosti, bi dal na obstoječi izpuh le dvojni zaključek (izgled).
Ima kdo mogoče izkušnje z tako menjavo oz kakršnekoli informacije v zvezi s tem?
Hvala za odgovore in pomoč.
Ps. Zanima me tudi če bi tak avto prestal tehnični (homologiral bi; me zanima izpušni plini diesel/diesel z novim izpuhom?)
V glavnem, rad bi na svoj mlinček (1.5 dCi) namestil gor izpuh od Megana RS 225 (bencinski motor). Samo zadnji lonec + dvojni zaključek.
Najraje bi gor dal izpuh (zadnji lonec + dvojni zaključek) od Megana RS 175 dCi - sam ga nikakor ne morem dobiti.
Če bi nov izpuh (225/175) škodil motorju samemu ali bi se opazilo pri zmogljivosti, bi dal na obstoječi izpuh le dvojni zaključek (izgled).
Ima kdo mogoče izkušnje z tako menjavo oz kakršnekoli informacije v zvezi s tem?
Ps. Zanima me tudi če bi tak avto prestal tehnični (homologiral bi; me zanima izpušni plini diesel/diesel z novim izpuhom?)
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Raje kupi drug - "športni" zadnji lonec.
Ko sem se jaz pred nekaj leti pozanimal pri Novaku, je bila cena 100€, pa lahko si zbiral še kakšen zvok želiš.
Ko sem se jaz pred nekaj leti pozanimal pri Novaku, je bila cena 100€, pa lahko si zbiral še kakšen zvok želiš.
Sej to - če bi, bi rad tudi bolši zvok, sam najbl me skrbi dvojni izpuh in kokr sm gledu se ne dobi sam nastavkov.
Hvala Stupo, maš mogoče kkšn link/mejl/kontakt?
Tko da mislm da bi mi stock 225 izpuh dal tako izgled kot malo boljši zvok
Kdo kkšno informacijo? Hvala!
Hvala Stupo, maš mogoče kkšn link/mejl/kontakt?
Tko da mislm da bi mi stock 225 izpuh dal tako izgled kot malo boljši zvok
Kdo kkšno informacijo? Hvala!
enga na hitr spet
bi znal na tehničnem pregledu kej težit, če ne bi blo zadnjega brisalca na avtu?
hvala in Lp
hvala in Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
glede nato da se jih velik voz naokol z odlomlenmu al majo pa clean look teoretično nej nebi 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
jst ne bom sam metlice dol snemal. bom vse v kompletujurko napisal/-a:glede nato da se jih velik voz naokol z odlomlenmu al majo pa clean look teoretično nej nebi
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Sej maš večino limuzin brez zadnega brisalca.
Zdej sam
Nevem kaj je pogoj? Mogoče oba stranska ogledala... Kaj pa jst vem...
Zdej sam
Nevem kaj je pogoj? Mogoče oba stranska ogledala... Kaj pa jst vem...
jaz sem imel namensko odstranjen zadnji brisalec,luknje ni bilo vec.tega nisem dodatno vpisoval v kartoncek da nimam zadaj brisalca. pa mi niso nikjer teziliNos napisal/-a:jst ne bom sam metlice dol snemal. bom vse v kompletujurko napisal/-a:glede nato da se jih velik voz naokol z odlomlenmu al majo pa clean look teoretično nej nebipa bi rad zvedu zdej, da ne bom moral pol vse še enkrat nazaj montirat
slika je v podpisu kako je bilo,clean v glavnem
ce je gretje zadnje sipe naj nebi rabil brisalca sem nekje slisal.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
pozdravljeni
stvar je takšna, mogoče je že bila kaka tema o temu ampak je ne najdem, na forumu sem svež mogoče ne znam iskat
avto- clio II 1999 1.4 55kw
1.) po malo bolj ''drzni vožnji'' (tudi nad 6000rpm) mi je zakuhal oz. je spustil vso vodo iz rezervoarja po motorju... pred tem je bila temperatura hlad. tek. normala ter tudi po tem. počakal sem 10min, dolil vodo in se peljal -vse v redu
zanima me če bi kdo vedu zakaj mi je spustilo vodo (zakuhalo) glede na to da ja bil kazalec temp. v normali? -termostat mogoče,zamašene cevi hladilnika??
2.) izpušni kolektor je bil varjen, ima tri milimetrske luknjice v varih ( malo spušča izpušne pline skozi) ali je to nujno menjat oz. ali mi lahko zaradi tega avto več pije, slabše gre? (napačne podatke pošilja lambda sonda?
3.)troblja mi dela občasno ko pa dela je tiha
pa še če kdo ima za prodat ali ve kje se da dobit tiste rešetke pri zračenju (v avtu na armaturki tiste dve sredinske)
hvala za vsak odgovor
stvar je takšna, mogoče je že bila kaka tema o temu ampak je ne najdem, na forumu sem svež mogoče ne znam iskat
avto- clio II 1999 1.4 55kw
1.) po malo bolj ''drzni vožnji'' (tudi nad 6000rpm) mi je zakuhal oz. je spustil vso vodo iz rezervoarja po motorju... pred tem je bila temperatura hlad. tek. normala ter tudi po tem. počakal sem 10min, dolil vodo in se peljal -vse v redu
zanima me če bi kdo vedu zakaj mi je spustilo vodo (zakuhalo) glede na to da ja bil kazalec temp. v normali? -termostat mogoče,zamašene cevi hladilnika??
2.) izpušni kolektor je bil varjen, ima tri milimetrske luknjice v varih ( malo spušča izpušne pline skozi) ali je to nujno menjat oz. ali mi lahko zaradi tega avto več pije, slabše gre? (napačne podatke pošilja lambda sonda?
3.)troblja mi dela občasno ko pa dela je tiha
pa še če kdo ima za prodat ali ve kje se da dobit tiste rešetke pri zračenju (v avtu na armaturki tiste dve sredinske)
hvala za vsak odgovor
Nima noben izkušenj? Kaj pa saj kakšne informacije o razliki cevi pro dCi/bencin izpuh? Razlike v zadnjem loncu?iRenault napisal/-a:Rabu bi en nasvet/pomoč
Kako to vpliva na zmogljivost/motor?
Hvala
nisem prepričan ampak mislim da
posledice na motor to nebi imelo, na zmogljivost pa odvisno od izpuha ki ga misliš dat gor če bi bil bolj zaprt al odprt kot original. Mislim pa, da če bi bila razlika bi bila komaj opazna.
če se ne motim ima tvoj avtek že dpf filter če bi le tega pustil in menjal del izpuha za filtrom nebi smelo bit težav pri tehniškem (če boš seveda homologiral)
se spomnem da smo na starem mondeotu(dizel) zamenjali izpuh pa dali od siere benzinarja pa je bilo čist vredu le zvok je malo spremenilo
posledice na motor to nebi imelo, na zmogljivost pa odvisno od izpuha ki ga misliš dat gor če bi bil bolj zaprt al odprt kot original. Mislim pa, da če bi bila razlika bi bila komaj opazna.
če se ne motim ima tvoj avtek že dpf filter če bi le tega pustil in menjal del izpuha za filtrom nebi smelo bit težav pri tehniškem (če boš seveda homologiral)
se spomnem da smo na starem mondeotu(dizel) zamenjali izpuh pa dali od siere benzinarja pa je bilo čist vredu le zvok je malo spremenilo
Hvala 
Ja cev mislem da je širša; 2.0T bencinar napram 1.5 dizel mlinčku.
Kje pa se nahaja ta filter? Jst sm mislu del z zadnjim loncem menjat - se pravi lonec + zaključek.
Ja cev mislem da je širša; 2.0T bencinar napram 1.5 dizel mlinčku.
Kje pa se nahaja ta filter? Jst sm mislu del z zadnjim loncem menjat - se pravi lonec + zaključek.