1.) Rad bi razstavil osrednji del (okoli radija, predala, gumbov za vžig, klimo,...) armature - ker mi je kar nekaj žarnic v zadnjem času šlo rakom žvižgat.
Vem da je nekje na forumu tema kako se to razstavi, vendar je ne in ne najdem... Mi lahko kdo pomaga?
(evo najdu iskano temo, če kdo rabi kako se razdre sredinski del armaturke Megane II: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 26&t=32325" onclick="window.open(this.href);return false;
Razstavim do tam kjer je radio/predal zunaj, spodnje dva torx vijaka odvijem, potem pa nevem kako naprej
2.)Ker se pripravljam na projekt, bi rad da je notranjost 100% poštimana, in to pomeni tudi da bi rad svojo obstoječo sredinsko konzolo (med sedežema) zamenjal...

Z tako ki je v Meganu II RS 225:

Da bi imel tudi naslon za roko; me zanima če je to sploh mogoče? So dimenzije iste?
In pa imam problem. Razstavim vse okoli ročne zavore, odvijem dva vijaka (vsak na eni strani):

Pa vendar se phasica še vedno nekje drži in je ne morem vzeti stran. Brez problema odstranim del konzole ki je okoli prestavne ročice, tega pa nikakor ne morem
Prav tako me zanima ali bom moral menjati cel sredinski del (tudi vse okoli prestavne ročice)? Ker trenutno nevem ali se bo dalo menjati samo zadnji del (tisti predal za ročno zavoro ki ima naslon za roko in ne ta ki je odprt).
3.) Radio mam narobe zvezan neki (Sony) in vsakič k ugasnem avto izgubi napajanje in se resetira (vse nastavitve se izgubijo: shranjene radijske postaje, USB/CD/AUX ti bere od začetka ne od tam kjer si bil, vse druge nastavitve (glasnosti, barva, ...) se poenostavijo na tovarniške.
Jutri zalepim slikce kablov in kako je radio priključen če bo mogoče kdo lociral težavo/videl rešitev - drugače ga pelem h električarju
Hvala za odgovore!!