Distančniki !?
Distančniki !?
Zdravo. Brat ima Megana Cabrio 2006 letnik. Na avto bi dal rad distančnike in me zanima kok cm pasejo gor ? In pa kaksno sredinsko luknjo ima ta avto ?
Model platišča verjetno ne igra vloge? Jaz bi rekel da rabiš distančnike nekje 33-37mm.
Mislim halo, a greš v trgovino in rečeš, jaz bi kruh? WTF, belga, črnga, polbelga, kilo, polovico?
Pa če ne bi bil ti tak "frajer" za volanom, bi te čisto lepo prosil da podaj še model platišč, za lažjo pomoč, tko pa, lepa beseda lepo mesto najde
Mislim halo, a greš v trgovino in rečeš, jaz bi kruh? WTF, belga, črnga, polbelga, kilo, polovico?
Pa če ne bi bil ti tak "frajer" za volanom, bi te čisto lepo prosil da podaj še model platišč, za lažjo pomoč, tko pa, lepa beseda lepo mesto najde
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
da ne odpiram nove teme.
v planu je nakup distancnikov.
gre se za megan coupe 2.0 16v 1996,bodo pa orginal 16col felne z razmakom med vijaki 4x100 in sredinsko luknjo 60,1mm
pa me zanima kaksno debelino distancnikov naj dam spredaj in kaksno zadaj,da bo guma lepo poravnana z robo blatnika,ker sedaj je nekoliko noter.
hvala
v planu je nakup distancnikov.
gre se za megan coupe 2.0 16v 1996,bodo pa orginal 16col felne z razmakom med vijaki 4x100 in sredinsko luknjo 60,1mm
pa me zanima kaksno debelino distancnikov naj dam spredaj in kaksno zadaj,da bo guma lepo poravnana z robo blatnika,ker sedaj je nekoliko noter.
hvala
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ne vem kaj sploh toliko komplicirate. Feltne na avto, meter v roke in pol meriš rob gume oz. rob feltne in rob vozila. Odčitaš mero in kupiš take distančnike. Raje kak mm manj kot pa več. Pol kupiš še daljše vijake in je to to.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Distančniki !?
Da porabim temo,in ne odpiram nove
končno sm dobu felne od RSa(182)
in zdaj me zanima,če so nujni distančniki,da ne rajsa kje?To rajsanje mislim na notranji strani.....
Live long and prosper \\//
če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.
l.p.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Mislim da ET je isti kot pri 172,če se motim me naj kdo popravi.OZ so bile ET37,to vem da sedaj rabim 10mm distančnike da pridem nazaj tja.Zanima me samo to,če rabim distance zaradi rajsanja po notranjem delu,ker drugače jih nebom dajal gorchoko napisal/-a:če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.
najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne?

.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
platisca bos imel samo bolj noter nic drugega.jaz sem imel take feltne in 10cm distancnike.MuRiCi napisal/-a:Mislim da ET je isti kot pri 172,če se motim me naj kdo popravi.OZ so bile ET37,to vem da sedaj rabim 10mm distančnike da pridem nazaj tja.Zanima me samo to,če rabim distance zaradi rajsanja po notranjem delu,ker drugače jih nebom dajal gorchoko napisal/-a:če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.![]()
to je res,vendar pa lahko tudi tu vprašamNos napisal/-a:najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne?![]()
jure@ verjetno si mislil 10mm
ojoj se opravicujem ja 10mm boMuRiCi napisal/-a:to je res,vendar pa lahko tudi tu vprašamNos napisal/-a:najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne?![]()
ker vem,da ima par uporabnikov te felne na navadnih cliotih
![]()
jure@ verjetno si mislil 10mm
Jaz sem pa dobil alu platišča in gume. Nimam še zmontiranih skupaj. Tudi mene zanima (če kdo ve) ali bom potreboval distančnike. Avto je R. Megane 2. Nova platišča so 7.5x20" et 35, gume pa 225/30-20.
hvala
lp
hvala
lp