Distančniki !?

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
en3rgie
Kraj: Novo mesto

Distančniki !?

Odgovor Napisal/-a en3rgie »

Zdravo. Brat ima Megana Cabrio 2006 letnik. Na avto bi dal rad distančnike in me zanima kok cm pasejo gor ? In pa kaksno sredinsko luknjo ima ta avto ?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Model platišča verjetno ne igra vloge? Jaz bi rekel da rabiš distančnike nekje 33-37mm.

Mislim halo, a greš v trgovino in rečeš, jaz bi kruh? WTF, belga, črnga, polbelga, kilo, polovico?

Pa če ne bi bil ti tak "frajer" za volanom, bi te čisto lepo prosil da podaj še model platišč, za lažjo pomoč, tko pa, lepa beseda lepo mesto najde :P
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

luknja sredinska je 60.1 k pr cliu. razmak vijakov imaš 4x100.
poslikej kake felge ma gor pa ti bomo na hitro povedal kolk daš gor :wink:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

da ne odpiram nove teme.
v planu je nakup distancnikov.
gre se za megan coupe 2.0 16v 1996,bodo pa orginal 16col felne z razmakom med vijaki 4x100 in sredinsko luknjo 60,1mm

pa me zanima kaksno debelino distancnikov naj dam spredaj in kaksno zadaj,da bo guma lepo poravnana z robo blatnika,ker sedaj je nekoliko noter.
hvala
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ne vem kaj sploh toliko komplicirate. Feltne na avto, meter v roke in pol meriš rob gume oz. rob feltne in rob vozila. Odčitaš mero in kupiš take distančnike. Raje kak mm manj kot pa več. Pol kupiš še daljše vijake in je to to.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

točno tak :p
pa naj se kdo v avto vsede da se mal posede da nebo pol problemov z nasedanjem gum na blatnike ;)
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Re: Distančniki !?

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Da porabim temo,in ne odpiram nove :D končno sm dobu felne od RSa(182) 8) 8) in zdaj me zanima,če so nujni distančniki,da ne rajsa kje?To rajsanje mislim na notranji strani.....
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
MuRiCi

choko napisal/-a:če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.
Mislim da ET je isti kot pri 172,če se motim me naj kdo popravi.OZ so bile ET37,to vem da sedaj rabim 10mm distančnike da pridem nazaj tja.Zanima me samo to,če rabim distance zaradi rajsanja po notranjem delu,ker drugače jih nebom dajal gor :)
:D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne? :idea: :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

MuRiCi napisal/-a:
choko napisal/-a:če majo isto kot na 172 potem majo et 47. zdej recomo če maš na serijskih od tvojega cliota 35 recimo...rabiš 12mm distančnike da bodo tam kot so ble serijske. če bi pa še raje mal bolj ven pa toliko več.
l.p.
Mislim da ET je isti kot pri 172,če se motim me naj kdo popravi.OZ so bile ET37,to vem da sedaj rabim 10mm distančnike da pridem nazaj tja.Zanima me samo to,če rabim distance zaradi rajsanja po notranjem delu,ker drugače jih nebom dajal gor :)
:D
platisca bos imel samo bolj noter nic drugega.jaz sem imel take feltne in 10cm distancnike.
Uporabniški avatar
MuRiCi

Nos napisal/-a:najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne? :idea: :D
to je res,vendar pa lahko tudi tu vprašam :wink: ker vem,da ima par uporabnikov te felne na navadnih cliotih :D
jure@ verjetno si mislil 10mm :wink:
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

MuRiCi napisal/-a:
Nos napisal/-a:najbolš bo, da natakneš eno feltno gor, al ne? :idea: :D
to je res,vendar pa lahko tudi tu vprašam :wink: ker vem,da ima par uporabnikov te felne na navadnih cliotih :D
jure@ verjetno si mislil 10mm :wink:
ojoj se opravicujem ja 10mm bo :oops:
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

Jaz sem pa dobil alu platišča in gume. Nimam še zmontiranih skupaj. Tudi mene zanima (če kdo ve) ali bom potreboval distančnike. Avto je R. Megane 2. Nova platišča so 7.5x20" et 35, gume pa 225/30-20.

hvala

lp
Odgovori