No poročanje
Najprej sm zvezau tako kot sm si sam zamisliu pač 3 hi-low filtra... in rezultat je zelo dobr, čist zvok in kr uredu kvaliteta za moje pojme, tko da jst sam nebi nč menjau... ampak sm pol šeu na drugo varijanto, varijanto Žigata - 2 hi-low filtra in lahko rečem da ni nobene opazne spremembe, pač se ne sliši da bi kaj slabše špilalo...
(Pač v Žigatovi varijanti prednji in zadnji sistem reguliraš na ojačevalcu, v moji varijanti pa tudi na radiu, pa če dam mau na front pač subi mau utišajo ampak še skus je basa za izvoz...

... Meni pač to ni tuk pomembno, ker mam večinoma naštimano enako ravnovesje prednjih in zadnjih zvočnikov...
Na štirkanalcu je pač zdej na HP(high pass) na subih oz monoblocku pa itak sam bas... tko da že tu samo z basom na radiu nastavljam suba in je za moje pojme kar zadovoljivo...
pač na koncu sem nastaviu nazaj mojo varijanto...
Ma to špila isto kot da bi meu clariona not (

)... samo ki so ojačevalci okol 10% več odprti, zdej so nastavljeni na približno 70% ...
bom še jutri ob čiščenju in pranju kakšne slike in posnetek naložiu, če bo prek mojga fotoaparata za kej kvaliteta...
No pri armaturi je pa tako zgledalo...
Lp...