Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Clio RS 182 by Symon, narejen veliki servis + detajli

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če smo res čisto zaplavali. :D
M3 je pa druga zgodba, tam so pa stroški sigurno bistveno večji, ampak vsaj veš za kaj plačuješ. :D
Glede letnih gum po snegu imam pa slabe izkušnje. Ko smo na Cliotu imeli nove Continentalke (prvovgradnja) sem ostal na ravnem spluženem cestišču. Vsaka zlizana Sava S3 je mnogo boljša. :)
Tako da ni smiselno primerjati letnih in zimskih pnevmatik pri vožnji po snegu. :)
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Sava je čist zakon. sploh če je ene tri leta stara...pol je že uležana pa dobr prime :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Drmo napisal/-a:Sava je čist zakon. sploh če je ene tri leta stara...pol je že uležana pa dobr prime :lol:
Lol nea se zajebavati, moja je lih tretjo sezono na avtu! :lol:
Uporabniški avatar
Drmo.JR
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drmo.JR »

Zdej boš mel žur boš vidu 8)
Slika http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Symon

Do 15. marca je čas, da se izkažejo kot žurerske gume potem grejo gor letne, te pa v smeti verjetno. :lol: Že tako sem fenomen, da jih vozim tretje leto pa sem še živ. Vsaj sodeč po tem kar so mi že ob nakupu pisali tudi tukaj gor.

Včeraj sem naredil skoraj 600 kilometrov. Poraba je bila 6,7 l/100km kar je dosti bolje kot kak 1,8 16V s tem, da gre un slabše. :lol:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Symon napisal/-a:Včeraj sem naredil skoraj 600 kilometrov. Poraba je bila 6,7 l/100km kar je dosti bolje kot kak 1,8 16V s tem, da gre un slabše. :lol:
:| To so smehi tle gor.. :lol: :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst sem jih največ naklepal 550km. poraba je bla pa okol 6.9l

p.s. komaj čakam 15. marec :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Symon

Jaz sem jih v šusu cca 290 (10 od tega ker sem zgrešil izvoz :lol: ) ter potem nazaj še 300 kilometrov, do doma. Recimo temu kondicijski trening za še daljšo vožnjo letos (jurja kilometrov v enem šusu).

Aja še ena ugotovitev. Na nek način se Renault lahko kosa s Toyoto. Pedal za gas sem pohodil do konca na cestninski, spustil gas, pohodu sklopko, motor pa je začel nabijati v blokado sam od sebe. :shock: Ker nisem vedel kaj je sem le vrgel iz prestave, zabremzal na polno, ugasnil (k sreči se je, sem že imel v glavi une štorije, ko se je motorju zmešalo in se ga ni dalo ugasniti) potem sem pa dojel v čem je problem. Ko sem poskušal dati nogo na pedal od gasa sem ugotovil, da se je zataknil čisto na koncu dol. Sem ga potegnil nazaj in je skočil brez težav na svoje mesto. Vem, da ima ta pedal neko foro, da ga podohiš in ima še nekaj fore (malo trši na koncu) mogoče se je tam na koncu kak vzvod zjebal. Danes morem pogledati situacijo in poklicati mehanika, če mu je to kaj znano.
Zdaj ga pa ne upam pohoditi do konca. :(
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Pri Ventilarju nimamo teh problemov 8)
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Symon

Seveda ne, to je prestiž, to je Toyotina lastnost. :lol:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

:shock: to pa prvič slišim, da se je zgodilo na RS-u. Drugač ti lahko skur motorko tko... sm vidu primer na R19, ko je začelo nabijat do blokade.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

pedal to the metal 8)
hja...en cigu pod gaz da nebo šlo do konca :D haha sam kaj ko to marskerm še zmir ne pomaga da bi s spravu mim rs-a XD a tko pa nemorš mal pogledat kaj bi lohk blo? sj nima veze al je auto prižgan al ne...
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Symon napisal/-a:Vem, da ima ta pedal neko foro, da ga podohiš in ima še nekaj fore (malo trši na koncu) mogoče se je tam na koncu kak vzvod zjebal. Danes morem pogledati situacijo in poklicati mehanika, če mu je to kaj znano.
Zdaj ga pa ne upam pohoditi do konca. :(
To se ti je zataknu tepih ob stikalo za temomat, ki ne na gas pedalki. Pr originalnih se ga ful čut. Tko kot nek gumb notr ko res do dile stisneš. Pr men, k je tempomat naknadno vgrajen, je čist smooth, ker tega stikala na gasu nimam. Načeloma je tam samo zato, da veš kako morš pohodit če češ limiter izklopit. Drugače je zaznavanje narjeno na potenciometer gasa in ne na tem stikalu tko da za moje pojme ga lah daš tut ven.
Se je pa to men zgodilo ene 3x na avtošoli pred davnimi časi :D sem takrat vozu ravno na novo pripeljanga clio3 8) in vem da mi je inštruktor povedu da je to zarat tempomata.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Symon

Seveda lahko skuri. Ampak po treh sekundah gotovo ne, povprečna budala ga nažiga v blokado dlje časa pred gostilno. :lol:

Ja saj doma ga bom pohodu do podna in naštudiral mehanizem. Mogoče se je le navadil, da ga dostikrat pohodim in mu je zapasalo, da je pedal to the metal. 8)
:lol:

EDIT: TNX Urban. :D V glavnem ja, pohodiš ga skoraj do konca, potem pa še malo preskoči in igre še dlje. Bedarija sicer. :?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Pa sej zajlo dobiš v vsaki trgovini za par € :mrgreen:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Zaklenjeno