Barvanje zarometov
-
imsirovicarmin
Barvanje zarometov
Zanima me ali se dajo barvat zarometi na Renault Megane 2000....Namrec mam namen razstavit sprednje luci in pobarvat v crno, zdj me pa zanima kaksen spray uporabit in ali se sploh to da naredit?....Hvalaa...
to bi bilo neumno mam jst en čudn filing. pomoje misli tisto plastiko okoli parabol/xenonkFigo napisal/-a:Kaj bi ti? Sprednje luči prebarval v črno?![]()
![]()

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Nebi bil prvi ki bi to naredu. Poznam celo strokovnjaka ki je barval kompletno luč, tudi parabole, pol se je pa čudil zakaj nič ne sveti
Zgleda pa relativno butasto in šalabajzersko. Usaj po moje se tega tko al tko ne da natančno pa lepo naredit. Če hočeš črne luči, svetujem da jih kupiš 
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
seveda se da samo moraš pripraviti tko kot je treba pa zaščititi kar je treba ane. če si po duši šalabajzer je pa res bolje da greš novo kupit.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
-
imsirovicarmin
Svetilnost je odvisna od parabole, ne pa od tiste plastike okoli. Če boš dobro naredil bo super zgledalo, parabola itak ostane taka kot je. Problem je če ne narediš dobro, ker se ti lahko začne luščit barva pol bo pa še slabše kot danes.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG

.jpg)