Kupil za bodočega tasta ravno prejšnji teden tukaj solarisa po tej ceni. Cena na uradnem je 26€/1l. Odirajo na veliko. So mu hoteli za prvi servis na Meganu 1.5 dCi zaračunat 300€ (servis na 20k km). Noro.
Če je na oljedirekt ta cena, vzameš dve kanti po 5l, eno za menjavo, eno za dolivanje za par let. Jaz Elfu kar zaupam, čeprav imam to rundo noter Motul X-cess v bencinarju in sem zelo zadovoljen (Espace IV 2.0T). Vedno dodajam pol doze STP že dolga leta, brez kakršnihkoli stranskih vplivov, in sem jako zadovoljen. S prejšnjim avtom sem tako imel 370kkm s 6-cilindrskim V6 motorjem (ES9J ali L7X), pa ni žrl dlake olja, pa sem ga res nagnal, kadar me je gonilo, je šel hudič čez 250 na uro. Sem redni kupec na Ebayu z modro zvezdo, tukaj je slovenski ponudnik kar ugoden.
Evo moja izkušnja danes. Glede na to da na servisu hvalijo da DPF kak je to super stvar...No danes čistim avto in pogledam v ispušni lonec in glej ga zlomka po 18.000 Km potegnem s prstom in niti pikice črno heh očitno je na tem filtru nekaj za kao čistejše okolje.
Lp Jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)