Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Kul, kul. 8)

Malo zimske idile:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

lepo felge pašejo :P slike so pa tut :smt043
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kje si to slikal? Je cesta tok zanimiva kot zgleda, al sam zgleda?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Symon

TNX!

Cesta je lepa ampak kratka in nepregledna pa lohk jaz s traktorjem priletim čez ovink. :lol: Krašnja-Negastrn-Vinje-Moravče. Če boš kdaj šel kako turo proti štajerski ti priporočam ovinek čez Krašnja-Negastrn-Moravče-Izlake-Trojane. Ali pa kontra seveda, če se boš vračal.
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Vi mate pa res lepe ceste,da se človek ma voljo malo okoli popeljati.Pri nas so same ravnice. :(
Uporabniški avatar
picinni
Kraj: Trojane

Odgovor Napisal/-a picinni »

Ta cesta čez Negastrn je nepregledna. Nič posebnega. Prav pazit moraš, da kakšega ne nagaziš.
Uporabniški avatar
Symon

Tako kot sem rekel, nepregledna. :lol: Če veš, da ni prometa sta sicer ene dva lepa ovinka to je pa žal vse. Saj sem napisal potem kam je potrebno iti naprej. :)

Žižek samo res, pri vas bi prišli v poštev ameriški avti, pospeševanje naravnost itd... :D
Uporabniški avatar
sasso
Kraj: Rakek

Odgovor Napisal/-a sasso »

Na prvi sliki je avto res bomba, izgleda širok, vse linije mi delujejo nekak povdarjene... feltne so fejst, siva barva je pa itak top ;)
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Spomladi,če bo kaj organizirano,se priporočam,saj ne bom v napoto,bom čisto zadnji peljal za vami. :wink:
Uporabniški avatar
Symon

žižekrs napisal/-a:Spomladi,če bo kaj organizirano,se priporočam,saj ne bom v napoto,bom čisto zadnji peljal za vami. :wink:
Smo kar prvi dan leta začeli z izleti. Tokrat čez Ljubelj (tik pred tunelom).
Slika
Na drugo stran (na sliki en italijasnki 16V z BBSkami :lol: )
Slika
Bencin imajo konkretno dražji (Shell 100) ampak saj bo tudi pri nas kmalu toliko stal. Smo šli do Celovca, vmes smo videli kak spomenik je dobil Haider tam kjer se je ubil. Svečk je tam kot bi se ubil včeraj, čez 50, polno slik, napisov, kr enih palčkov itd. Glede na to kak naci je bil... :roll:
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Danes 2. januarja sem dolil 2 deci olja kar pomeni, da sem od servisa pred 5000km dolil 4 deci. Po novem imam v excelu tudi zavihek kjer spremljam porabo olja. Ni slabo za Renaulta z 178.000 km in glede na to, da ni vedno vožen pri nizkih obratih. :lol:
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

jaz sem šels frendi točno eno leto po njegovi smrti v celovec, smo se mim peljali nevedoč, šipe dol, slovenska muska... jaz sem mislil da nas bodo sestrelili :lol: :lol:

saj veškako pravjo, če ne pije nič potem je nekaj narobe! he he
Uporabniški avatar
Symon

Gregc napisal/-a:jaz sem šels frendi točno eno leto po njegovi smrti v celovec, smo se mim peljali nevedoč, šipe dol, slovenska muska... jaz sem mislil da nas bodo sestrelili :lol: :lol:

saj veškako pravjo, če ne pije nič potem je nekaj narobe! he he
Saj je bilo pri nas tut mal čudna situacija, pičimo mimo pa opazimo pa kar tam na cesti obrnemo in gremo nazaj pogledat. Domačini hodijo prižigat svečke, mi smo pa komaj zadrževali smeh ko smo videli koliko svečk in vsega je tam. :oops:

Dokler pije ko ga teraš tudi podmazuje tam na vseh špranjah kjer pod obrati ne bi pravi moj prijatelj. Ko neha pit je kriza. :lol: Rečmo Leclercovo olje je baje kvalitetno, če nočeš, da ti ga pije. :lol:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No pa se folk zgraža ko poveš, da ti 17let star ventilar spije dober liter na 10k km. Vsaj en, ki pove dejansko in tudi razume zakaj je temu tako. 8)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

1 liter :shock:

Hec, do zdaj sem dolil 7dcl v 2k km, pa ga je 3mm več kot ga je bilo.

Symon, imaš kakšno oznako na šipki, da vedno do istega nivoja doliješ? Ker ideja ni slaba, tako točno veš koliko ga popije :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Zaklenjeno