Deniss napisal/-a:mene tut ta stikau zafrkava... loh kakšnega zrihtaš??
So izgleda vsi isti tako, da ga dobi od prvega na kakem odpadu ali pa kakega zbitega. Sem najprej mislil, da je zaradi tempomata in ESPja kak drugačen kot pri Cliotih brez tega pa očitno ni. Pa tudi original se mi zdi, da ni drag. Vsaj v UK pravijo, da je poceni.
meni je pa učeraj na remontu razlagal da jih je veliko različnih haha
sasso napisal/-a:Jaz sem dal za novega na renaultovem servisu 20 evrou oz. nakaj takega Ni cel hudič...
js pa v eni štacuni z rezervnimi deli 100% ceneje kot na pooblaščencu
je pa res,da je več različnih stikal
za zadnje luči pa tako kot so ti že povedali,očisti kontakte pa malo spreja,pa bo špilalo ko novo
sasso napisal/-a:Jaz sem dal za novega na renaultovem servisu 20 evrou oz. nakaj takega Ni cel hudič...
js pa v eni štacuni z rezervnimi deli 100% ceneje kot na pooblaščencu
je pa res,da je več različnih stikal
za zadnje luči pa tako kot so ti že povedali,očisti kontakte pa malo spreja,pa bo špilalo ko novo
Zanimivo, no potem sem imel pa izgleda srečo, da je imel pravega.
Bom čez vikend malo razdiral pa pucal. Ta vikend sem sesal in spucal požarno steno pa okoli motorja.
U sej res. Nedolgo nazaj sem se pogovarjal z sosedom (sem mu ravno delal redni servis na 40.000km+menjava zadnjih ploščic), pa pravi da je vesel da je njegov bivši avto še v pogonu!
FRS1800 napisal/-a:U sej res. Nedolgo nazaj sem se pogovarjal z sosedom (sem mu ravno delal redni servis na 40.000km+menjava zadnjih ploščic), pa pravi da je vesel da je njegov bivši avto še v pogonu!
Bo ta njegov CUP tudi tvoj naslednji?
Lp!
200 CUP? Kake barve? Hmmm.... Malo se pozanimaj koliko časa bo še imel avto ker je bil pomoje kar vesten lastnik. Pozdravi pa pohvali ga!