Kaj si ti kak horsič da imaš to v avtu?Nos napisal/-a:![]()
naši policaji so zakon uglavnem. so me že velikrat rešil![]()
glede varnosti... sem mel par let nazaj mačeto v avtu. pa so mi lokalni policaji svetovali, da to čimprej pospravim ven, kr baje bi me lahko zaprli![]()
![]()
pol sem mel pa mini bejzbolkozdej pa ne povem kaj imam
![]()
safety first
Kraje
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- Primož Five
Ne pač smešen si ker, če ti kdo ukrade avto ali kaj iz njega, kaj si boš pomagal z orožjem v avtu? SI mogoče pomislil, da ga kdo lahko uporabi proti tebi? Mogoče si cel hud ker imaš orožje v avtomobilu, kaj misliš da bo za tabo kdo tekel?Če pa že cvikaš, pa raje na kako samoobrambo hodi, ti bo bolj koristilo.
Imam pa velik horsičev okoli avtomobila ja, mami so udrli skozi prtljažnik s tem da ni bilo nič alarma in tudi policaji niso mogli nič naredit...tok o tem.
Imam pa velik horsičev okoli avtomobila ja, mami so udrli skozi prtljažnik s tem da ni bilo nič alarma in tudi policaji niso mogli nič naredit...tok o tem.
...ko slišiš tatu, kako u telefon joka nadrejenemu, da ne more ukrast AUDI-ja je zanimivo slišat zakaj ne
, več pa, ko bomo na kakem kafetku, NOS, spomen me 
Mislm, da ima večji učinek, če na volan nalepš tis samolepilni papirček k je za na hladilnik "kaj nesmeš pozabt", da morebitne tolovaje informiraš o statistiki; Probaj, če si upaš, so ga že probali 3x
Ja, baje je res zanimovo vdirat skozi prtlažnik, tako sem slišal, da čez prtlažnik radi probajo po večih neuspelih poizkusih skozi leva ter drugič desna vrata
. mislm... 
Mislm, da ima večji učinek, če na volan nalepš tis samolepilni papirček k je za na hladilnik "kaj nesmeš pozabt", da morebitne tolovaje informiraš o statistiki; Probaj, če si upaš, so ga že probali 3x
Ja, baje je res zanimovo vdirat skozi prtlažnik, tako sem slišal, da čez prtlažnik radi probajo po večih neuspelih poizkusih skozi leva ter drugič desna vrata
- Primož Five
Da ne boste zdej mislil slučajno, da sem nek razgrajač al pa kej... k vozm pajsar pa podobno orodje v avtu. sem mel že slabe izkušnje take in drugačne in imam vedno nekaj v avtu. nisem jst kriv, če je folk agresiven. tepst se pa ne bom dal kar tako... na žalost ne 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Nos, če rabš, mam številko od enga odvetnika, ni panike

Avto se da zrihtat, da ti ga ne morjo ukrast-odpelat, edin ukrast dvignt, naložit pa odpelat pa vsazga lahko.
Imeti motike, grable, kose oz. razno kmečko ali hobi orodje v prtlažnku za primer fizičnega napada je odveč. Po zakonu moraš najprej ljudi odvračat od ropa/tatvine, če jih nisi obvestil, da jh lahko doleti kaj hudo poučnega, te lahko tožijo. zato je imeti fajn, kako nalepko, tako kot moraš imeti na ograji pozor hud pes
, recimo razne nalepke:
-močna pest
-pozor, visoka napetost, zdravju nevarno
-vdor na lastno odgovornost
-itd..
Žal, tko je v Sloveniji, najprej moraš poskrbeti za preventivo, in če ne zaleže posežeš po kurativi. Pol si pa lahko daš duška, saj varuješ lastnino, kot medvedka svoje potomce
rrrrrrrrr
Ne želte si slednjega, ker boste porabljal čas na sodiščih itd..preventiva je zakon!

Avto se da zrihtat, da ti ga ne morjo ukrast-odpelat, edin ukrast dvignt, naložit pa odpelat pa vsazga lahko.
Imeti motike, grable, kose oz. razno kmečko ali hobi orodje v prtlažnku za primer fizičnega napada je odveč. Po zakonu moraš najprej ljudi odvračat od ropa/tatvine, če jih nisi obvestil, da jh lahko doleti kaj hudo poučnega, te lahko tožijo. zato je imeti fajn, kako nalepko, tako kot moraš imeti na ograji pozor hud pes
-močna pest
-pozor, visoka napetost, zdravju nevarno
-vdor na lastno odgovornost
-itd..
Žal, tko je v Sloveniji, najprej moraš poskrbeti za preventivo, in če ne zaleže posežeš po kurativi. Pol si pa lahko daš duška, saj varuješ lastnino, kot medvedka svoje potomce
Ne želte si slednjega, ker boste porabljal čas na sodiščih itd..preventiva je zakon!