Gretje kabine
evo danes sem vzel dol raztezno posodo in sem v cev ki gre v pečko dal šlauf in pod pritiskom spral ven...na začetku je pritekel antifriz pol pa sama rjava voda.(se vidi da je bila ženska lastnica avta)gagi'd hype napisal/-a:Pri cliu 1.4 je sam zgoraj na prednjem hladilniku čepek za odzračevanje, tko da prezračil si pravilno..
Po vsem napisanem še vedno mislim, da bo kriva notranja pečka.
pol pa sem vse nazaj sestavil dolil antfriz in zalaufal motor da se je segrel in hvala bogu je začelo pihat vroče
zdaj pa bomo videli kako dolgo bo to zdržalo
če pa še enkrat zataji pa grem zamenjat pečko in prečistim vse in pol bi moglo bit mir.
hvala vam za pomoč.
Renault Clio I => RAKETA 
koliko pa so cene nove pečice?nightmare napisal/-a:Definitivno je pecica. Rabljene ne kupuj ker je nova res prepoceni da bi si isto delo delal 2x in ce nimas dve levi roki imas v vikendu pecico zamenjano. Ti priporocam pa da spotoma se dobro precistit hladilni sistem, da se ti ne bo tudi nova kmalu zamasila.
Lp
Renault Clio I => RAKETA 
Mislim da je na 5 let (na velikem servisu). Sem zadnjič gledal na kanti doma in piše rok uporabe 5 let.Spidojc napisal/-a:Jaz sem v neki knjigi prebral da naj bi se na 2 leti menjal antifriz.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Žal se ne spomnim več točno koliko sem dal za njo vendar mislim da je okoli 40€.Tadeicek napisal/-a:koliko pa so cene nove pečice?nightmare napisal/-a:Definitivno je pecica. Rabljene ne kupuj ker je nova res prepoceni da bi si isto delo delal 2x in ce nimas dve levi roki imas v vikendu pecico zamenjano. Ti priporocam pa da spotoma se dobro precistit hladilni sistem, da se ti ne bo tudi nova kmalu zamasila.
Lp
hvala za info. bom videl kako dolgo bo zdržalo.nightmare napisal/-a:Žal se ne spomnim več točno koliko sem dal za njo vendar mislim da je okoli 40€.Tadeicek napisal/-a:koliko pa so cene nove pečice?nightmare napisal/-a:Definitivno je pecica. Rabljene ne kupuj ker je nova res prepoceni da bi si isto delo delal 2x in ce nimas dve levi roki imas v vikendu pecico zamenjano. Ti priporocam pa da spotoma se dobro precistit hladilni sistem, da se ti ne bo tudi nova kmalu zamasila.
Lp
ko spet zataji pa grem zamenjat pečko pa je mir.
Renault Clio I => RAKETA