Gretje kabine

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Mislim, da ob menjavi olja ni potrebe. Saj spremljaš stanje antifriza in lahko že po barvi oceniš.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Jaz sem v neki knjigi prebral da naj bi se na 2 leti menjal antifriz.
Slika
Uporabniški avatar
Tadeicek
Kraj: Melinci

Odgovor Napisal/-a Tadeicek »

gagi'd hype napisal/-a:Pri cliu 1.4 je sam zgoraj na prednjem hladilniku čepek za odzračevanje, tko da prezračil si pravilno..

Po vsem napisanem še vedno mislim, da bo kriva notranja pečka.
evo danes sem vzel dol raztezno posodo in sem v cev ki gre v pečko dal šlauf in pod pritiskom spral ven...na začetku je pritekel antifriz pol pa sama rjava voda.(se vidi da je bila ženska lastnica avta) :?
pol pa sem vse nazaj sestavil dolil antfriz in zalaufal motor da se je segrel in hvala bogu je začelo pihat vroče :)
zdaj pa bomo videli kako dolgo bo to zdržalo :)
če pa še enkrat zataji pa grem zamenjat pečko in prečistim vse in pol bi moglo bit mir.
hvala vam za pomoč.
Renault Clio I => RAKETA :)
Uporabniški avatar
Tadeicek

nightmare napisal/-a:Definitivno je pecica. Rabljene ne kupuj ker je nova res prepoceni da bi si isto delo delal 2x in ce nimas dve levi roki imas v vikendu pecico zamenjano. Ti priporocam pa da spotoma se dobro precistit hladilni sistem, da se ti ne bo tudi nova kmalu zamasila.

Lp
koliko pa so cene nove pečice?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Spidojc napisal/-a:Jaz sem v neki knjigi prebral da naj bi se na 2 leti menjal antifriz.
Mislim da je na 5 let (na velikem servisu). Sem zadnjič gledal na kanti doma in piše rok uporabe 5 let.
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Operi pečko z H2SO4.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Tadeicek napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Definitivno je pecica. Rabljene ne kupuj ker je nova res prepoceni da bi si isto delo delal 2x in ce nimas dve levi roki imas v vikendu pecico zamenjano. Ti priporocam pa da spotoma se dobro precistit hladilni sistem, da se ti ne bo tudi nova kmalu zamasila.

Lp
Žal se ne spomnim več točno koliko sem dal za njo vendar mislim da je okoli 40€.
Uporabniški avatar
Tadeicek

nightmare napisal/-a:
Tadeicek napisal/-a:

Lp
Žal se ne spomnim več točno koliko sem dal za njo vendar mislim da je okoli 40€.
hvala za info. bom videl kako dolgo bo zdržalo.
ko spet zataji pa grem zamenjat pečko pa je mir.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

schik napisal/-a:
Spidojc napisal/-a:Jaz sem v neki knjigi prebral da naj bi se na 2 leti menjal antifriz.
Mislim da je na 5 let (na velikem servisu). Sem zadnjič gledal na kanti doma in piše rok uporabe 5 let.
No točno v tej knjigi piše da na 2 leti

Slika
Slika
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

js sm tud slišu da se naj bi na približno dve leti menjal antifriz
Odgovori