Saj človek nima kaj kupit,če dobro razmisliš(razen kak megan RS).
Jaz sem že nešteto krat pregledoval AVTONET in sem sanjaril,da mam naprimer denar in si hočem kupit kak avto za dušo in z dozo razuma in vedno sem nazadnje pristal na renaultih.....hihihi
Nič ne prodajaj Symon ta stroj.
Potem vidim, da imamo vsi podobne pribliske in zaključke.
Je pa agentka kar pogledala koliko kilometrov naredim na leto. V dveh letih sem naredil 40.000km, to bi nekateri že dizle gledali jaz bumbar pa furam 2.0 bencinarja.
Symon napisal/-a:to bi nekateri že dizle gledali jaz bumbar pa furam 2.0 bencinarja.
Če si it bumbar, kaj sem potem jaz, ki delam 25.000 km na leto?
Pa valjda sem si kupil avto, da se bom vozil z njim, ne pa da mi bo v garaži stal. Ajdi, stroški za bencin so druga zgodba, vse ostalo je pa čisti užitek.
Točno tko
Jz sm tut v enem letu in pol odkar mam ta avto naredu skor 40.000km!
Toj za vozt ne pa za gledat
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
"Bumbar" zato ker na enem drugem forumu kjer sem jim je glavna dnevna tema poraba in to kako zelo se splača dizla. Klinca se, če imam ta kestl naprimer porabo 8,2.
"Bumbar" zato ker na enem drugem forumu kjer sem jim je glavna dnevna tema poraba in to kako zelo se splaèa dizla. Klinca se, èe imam ta kestl naprimer porabo 8,2.
Če bi imel dizla, bi imel pa 4,5L porabo.
Sem pa prepričan, da RS pri malo višjih hitrostih pije manj, kot naprimer 1.6 16V.
"Bumbar" zato ker na enem drugem forumu kjer sem jim je glavna dnevna tema poraba in to kako zelo se splača dizla. Klinca se, če imam ta kestl naprimer porabo 8,2.
Če bi imel dizla, bi imel pa 4,5L porabo.
Sem pa prepričan, da RS pri malo višjih hitrostih pije manj, kot naprimer 1.6 16V.
Sam problem pr letnih 15kah je ta, da rob še prej znucaš
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car