...nisem tega rekel, letne za v sneg niso dobre - sem pa se na glas vprašal, koliko dni je bil lani v LJ sneg na cestiNos napisal/-a:Ne vem kak mate drugi, ampak men še na pamet ne pride, da bi se pozimi vozu z letnimi in obratno
Če bi ble letne za v sneg dobre ne bi sploh zimskih delali pomoje.
Zimske gume Vs. Letne
Rad bi vaju videl kako se z letnimi gumami vidva vozita po leduskopusnik napisal/-a:Mislm da sm tud jst bral nekej na to temu kar je Cr00k napisal, da je letna boljša povsod razen na snegu.
PS: Vsi pravijo kako je Eskimo slaba po mokrem, pa ima 5m krajšo zavorno pot kot po suhem
Zadnjič spremenil franko, dne 25 Okt 2011, 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
use se da sam če se če
Dober test so naredili in če pogledaš, da se povprečen slovenec na snegu znajde 3x na leto, se potem vprašaš ali je sploh vredno kupovat zimske gume?Cr00k napisal/-a:Eden na hitro najdenih: KLIKđaba napisal/-a:ta je pa mal huda ja, bi rd vidu test
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Tud jst bi rad tebe vidu kako se z zimskimi voziš po ledu. Na ledu je pa res popolnoma vseeno kakšne gume imaš nataknjene.franko napisal/-a:[
Rad bi vaju videl kako se z letnimi gumami vidva vozita po ledu
Sam tudi še nisem imel na svojem avtu zimskih gum. Je res, da se z njim pozimi vozim le malo ali sploh ne ampak, če me je kdaj kje kaj ujelo ni bilo nikoli problema, če so letne gume dobre(dovol profila). Sem se pa prejšnji teden z mojimi RS-Rkami kar malo drsal po Lj pred semaforji ko je naletaval sneg.
zanimivoCr00k napisal/-a:Eden na hitro najdenih: KLIKđaba napisal/-a:ta je pa mal huda ja, bi rd vidu test
žal nisem iz mesta, tako da ta opcija zame ne pride v poštev, bi jo pa z vesljem izkoriščal če bi bili življenski pogoji drugačni
komi čakam da grem nazaj na 14ke (iz 17")
Točno tako. Nekateri pač rabimo tudi pozimi in po snegu priti domov. Pa čprav zato ker se mi ne da pešačiti zadnjih 500 metrov. Ravno tako si ne predstavljam, da bi zjutraj po frišnem snegu šel z letnimi.đaba napisal/-a:žal nisem iz mesta, tako da ta opcija zame ne pride v poštev, bi jo pa z vesljem izkoriščal če bi bili življenski pogoji drugačni