Zimske gume Vs. Letne
- Primož Five
- Kraj: Logatec
off:Primož Five napisal/-a:Ne rabiš dirkat da narediš totalko na avtomobilu. Mogoče bi moral primerjat različne situacije z različnimi gumami, da dejansko opaziš razliko.
Mogoče res, se še nisem znašel v taki situaciji. Vozim 3 avte doma, od neke debice gume za 30e na cliotu do ug 7+ ter alpin a4, in nisem opazil nobene razlike, razen tega da gre clio po snegu z 13kami kot ne vem kaj
Enostavno se prilagodiš avtu, z cliotom se peljem 60-70, z meganom pa tud 90 in več v dežju. Odvisno je tudi že od samega avta od gum pa tudi seveda.
on: Sem slišal izpuh v krškem in je res fajn glasen, se mi dopade
Sm stestiral na več avtih in ne po par kilometrov, tako da vem kaj govorim. Guma se drugje kot v snegu nima s čim pohvalit ker je zanič.nightmare napisal/-a:Me čudi, da smo v naši družini še vsi živi in celi.![]()
Odkar pomnim mamo na vseh vozilih Savo S3 pa imajo tud kej več km kot 170 pa še noben ni letu s ceste.
Dejte mal man brat forume pa kej probite tud sami stestirat pa bo.
Da se peljat, tak kot tudi z kitajskimi gumami, ampak če se že novo kupi bi sam sigurno kaj drugega vzel. Je pa cena solidna, zato tudi masovno narod kupuje to.
HrCk napisal/-a:glede gum nism nek strokovnjak lohk pa sam povem da recimo na svojmu meganu imam mislm da neke kormoranke(kupil jih je še oče ko je imel megana) in lahko povem to je guma za ubit po mokri cesti dobesedno te nese vn če preveč prpelš v ovink :S prou čutiš kako vibriira oz drsiš po cesti....sreča da je tuki zima da pridejo zimske in drugo leto da nevidim teh kao za letne.
Vsaka guma te nese ven, če preveč pripelješ v ovinek. Res se to zgodi enim prej drugim kasneje. Ampak a lahko vsaj enkrat nehate pametovati o gumah? Zakaj nimate vsi ne vem, Michelin Pilot Sport 3, Bridgestone potenza re050a ali kake podobne? Aveste ker ostale so sam za ubit dobre, te se pa res držijo!error 90 napisal/-a:Samo z glavo je treba voziti pa so tudi kitajske gume dobre
@Symon 
Kadar se na šihtu o gumah menimo se zmer skregamo. Pač kupš tisto, kr ti najbolj odgovarja. Jst sm se pr vulkanizerju spomnu na Symona in njegove S3 in si reku, če so njemu zdržale na RS-u pol ni hudič, da men ne bodo.
Kadar se na šihtu o gumah menimo se zmer skregamo. Pač kupš tisto, kr ti najbolj odgovarja. Jst sm se pr vulkanizerju spomnu na Symona in njegove S3 in si reku, če so njemu zdržale na RS-u pol ni hudič, da men ne bodo.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Saj zato sem pa napisal da je treba z glavo voziti. Drugače pa se jaz nisem nikoli na letnih z ketnami v prtlažniku vozil okoli.Na cliotu sem imel falken gume in so kar dobro držale res pa je da nisem šel v ekstreme. Najraje sem pa imel krožna križiščaSymon napisal/-a:HrCk napisal/-a:glede gum nism nek strokovnjak lohk pa sam povem da recimo na svojmu meganu imam mislm da neke kormoranke(kupil jih je še oče ko je imel megana) in lahko povem to je guma za ubit po mokri cesti dobesedno te nese vn če preveč prpelš v ovink :S prou čutiš kako vibriira oz drsiš po cesti....sreča da je tuki zima da pridejo zimske in drugo leto da nevidim teh kao za letne.
Vsaka guma te nese ven, če preveč pripelješ v ovinek. Res se to zgodi enim prej drugim kasneje. Ampak a lahko vsaj enkrat nehate pametovati o gumah? Zakaj nimate vsi ne vem, Michelin Pilot Sport 3, Bridgestone potenza re050a ali kake podobne? Aveste ker ostale so sam za ubit dobre, te se pa res držijo!error 90 napisal/-a:Samo z glavo je treba voziti pa so tudi kitajske gume dobreIn za koji penis se potem eni celo furate na letnih po snegu in s ketnami v kufru? Se boste še ubili!
Tk kot si reku.. poleti Potenza. pozimi pa PirellikeSymon napisal/-a:HrCk napisal/-a:glede gum nism nek strokovnjak lohk pa sam povem da recimo na svojmu meganu imam mislm da neke kormoranke(kupil jih je še oče ko je imel megana) in lahko povem to je guma za ubit po mokri cesti dobesedno te nese vn če preveč prpelš v ovink :S prou čutiš kako vibriira oz drsiš po cesti....sreča da je tuki zima da pridejo zimske in drugo leto da nevidim teh kao za letne.
Vsaka guma te nese ven, če preveč pripelješ v ovinek. Res se to zgodi enim prej drugim kasneje. Ampak a lahko vsaj enkrat nehate pametovati o gumah? Zakaj nimate vsi ne vem, Michelin Pilot Sport 3, Bridgestone potenza re050a ali kake podobne? Aveste ker ostale so sam za ubit dobre, te se pa res držijo!error 90 napisal/-a:Samo z glavo je treba voziti pa so tudi kitajske gume dobreIn za koji penis se potem eni celo furate na letnih po snegu in s ketnami v kufru? Se boste še ubili!
...ali pa z zimskimi poletibam88 napisal/-a:najlazi je bit pametn pri drugih da ne sparat pri gumah... taki se pa ponavad sami vozjo z 10 let starimi gumami al pa letnimi
...bodmo realni, kolk dni je bil lani sneg na cest

To vidiš!bam88 napisal/-a:najlazi je bit pametn pri drugih da ne sparat pri gumah... taki se pa ponavad sami vozjo z 10 let starimi gumami al pa letnimi
- Primož Five
- Kraj: Logatec