Megane 1.6 16v RXE
- lukeatluke
Iscem resitev, ki bi bila prakticna. dr_de a si siguren, da naj bi se same izklopile po dolocenem casu? Nekaterim se tudi original avtoradio ugasne(ko avto ni vžgan), a se pri meni po uri in pol ni...
Zadnjič spremenil lukeatluke, dne 21 Okt 2011, 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Pa saj se jih mora dati ugasniti. Moje imajo tri pozicije. na eni gorijo tudi ko so vrata zaprta, na eni ko so odprta in se po določenem času ugasnejo, na tretji so pa ugasnjena.
Preglej malo releje. Zna biti kateri fuč ali pa ne pravi.
Preglej malo releje. Zna biti kateri fuč ali pa ne pravi.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
- lukeatluke
Stikalo a zadnjih dveh luckah, torej nad zadnjo klopjo ima tako kot si rekel tro pozicije: gori, gori ob odprtju vrat, ne gori, medtem ko ima stropna luc samo dve poziciji, da gori ali ne gori ob odprtju vrat ali pa nonstop.
Bom objavil sliko
EDIT:

Sam imam stikalo na levi, tisti na desni pa ima opcijo izklopit notranjo osvetlitev.
Bom objavil sliko
EDIT:

Sam imam stikalo na levi, tisti na desni pa ima opcijo izklopit notranjo osvetlitev.
Zadnjič spremenil lukeatluke, dne 21 Okt 2011, 16:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kaj motoviliš?
Stropne lučke bi ti morale po nekem času ugasniti, zagotovo! Nazaj pa se prižgejo šele takrat, ko so vsa vrata zaprta in ena spet odpreš. Spredaj imaš levo-gori, sredina-vrata, desno-bralna. Zadaj pa kot si rekel. Nobene tople vode kolega 
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
- lukeatluke
-
dr__de
Men se ugasnejo! ker vem da sm enkrat slabo vrata zapru in zjutri ko sm šou na šiht (je bla še tema) odprem vrata in lučke niso gorele...in jst wtf? odprem še enkrat vrata in so začele spet svetitlukeatluke napisal/-a:Iscem resitev, ki bi bila prakticna. dr_de a si siguren, da naj bi se same izklopile po dolocenem casu? Nekaterim se tudi original avtoradio ugasne(ko avto ni vžgan), a se pri meni po uri in pol ni...
Ugasnejo po določenem času tudi meni, sem nekaj kable vlekel zadnjič in so bila vrata skos odprta in je po določenem času ugasnilo vse skup. Pol ko sem vse zaprl in odprl je zopet se nažgalo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- lukeatluke
Da še enkrat prižgeš luč je mislim da treba vsa vrata zapret, pa pol odpret.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- lukeatluke
- lukeatluke
Po debati o notranji osvetlitvi sem odklopil akumulator in potem probal.Luči se ugasnejo po ~15min, takoj ko se katerakoli vrata odprejo/zaprejo pa se osvetlitev prižge.
Ne vem ali je kriv odklop akumulatorja, ampak ko sem rabil da bi se izklopile, tega nikakor nisem dočakal.
Avto drugače deluje enkratno, še vedno čakam, kdaj bom lahko dolil še tiste 3dcl olja, ki jih je ostalo od 5L.Z avtom sem res zadovoljen, v kratkem bo potrebno zamenjati sprednje diske, poleti pa glavni servis
Na zadnji nedeljski večer me je presenetila poraba, ko sem se z 15" zimskimi pri zunanjih ~10°C odpravil na večerjo/kino:
123.4km, 7.1L, 49.1km/h, 5.7L/100km.
Res, da bo poraba na cel tank narastla, kar preseneča pa je to, da se sploh nisem trudil.Avtocesta 110-120km/h, naselje 50km/h, ostalo malo pod 90km/h.Prometa pa res nobenega

Pa še ena zadnja jesenska:

Ne vem ali je kriv odklop akumulatorja, ampak ko sem rabil da bi se izklopile, tega nikakor nisem dočakal.
Avto drugače deluje enkratno, še vedno čakam, kdaj bom lahko dolil še tiste 3dcl olja, ki jih je ostalo od 5L.Z avtom sem res zadovoljen, v kratkem bo potrebno zamenjati sprednje diske, poleti pa glavni servis
Na zadnji nedeljski večer me je presenetila poraba, ko sem se z 15" zimskimi pri zunanjih ~10°C odpravil na večerjo/kino:
123.4km, 7.1L, 49.1km/h, 5.7L/100km.
Res, da bo poraba na cel tank narastla, kar preseneča pa je to, da se sploh nisem trudil.Avtocesta 110-120km/h, naselje 50km/h, ostalo malo pod 90km/h.Prometa pa res nobenega

Pa še ena zadnja jesenska:

-
bluerunner
Super raketka
Izgleda res ohranjen.. Imam srebrnega z prav tako opremo v lasti zadnjih sedem let
. Kar se okvar tiče, so meni priporočali menjavo sveč na vsak servis in do sedaj še nobene okvare...
Meganček kot je tvoj in moj, z njim upam iti v enem kosu v Moskvo in nazaj, sta eden od večjih razlogov mojega navdušenja nad Renaultom
Čuvaj ga
Izgleda res ohranjen.. Imam srebrnega z prav tako opremo v lasti zadnjih sedem let
Meganček kot je tvoj in moj, z njim upam iti v enem kosu v Moskvo in nazaj, sta eden od večjih razlogov mojega navdušenja nad Renaultom
Čuvaj ga
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
- lukeatluke
A RXE oprema? Do sedaj sem videl samo 1ga še s polno SLO opremo
Teli bencinski motorji pri Renault so res dobri, na splošno rečeno lahko gledam še toliko znamk, pa se vedno konča primerjava z Renaultom
Se trudim, da bi ga res dovolj čuval, da ostane pri meni še vrsto let
Teli bencinski motorji pri Renault so res dobri, na splošno rečeno lahko gledam še toliko znamk, pa se vedno konča primerjava z Renaultom
Se trudim, da bi ga res dovolj čuval, da ostane pri meni še vrsto let
Zadnjič spremenil lukeatluke, dne 09 Dec 2011, 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.