Kako ukrepati?

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
koto
Kraj: Domžale okolica

Kako ukrepati?

Odgovor Napisal/-a koto »

Avto sem peljal na uradni servis Renault in popoldne vidim kako so se z mojim avtom peljali 4je delavci z njm na malico in po dele še za neke druge avte. Na avtu morajo pa samo popraviti klimo.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Preveri km, če jih mogoče veš od prej. Ko prideš prideš po avto, zahtevaj vodjo servisa in zahtevaj razlog, opravičilo in kakšen popust - delo zastojn, recimo. V nasprotnem zagrozi, da se boš obrnil na medije in na Renault Slovenija.

Če rabiš pomoč, nas je kar nekaj s POP-a na forumu :twisted:
Uporabniški avatar
itaka

Odgovor Napisal/-a itaka »

Lahko jih pa poizkusiš na foro peljat;
počakaj da dobiš račun in na njem poišči postavko testna vožnja (na katero se lahko izgovorijo, da so jo morali opraviti, zaradi preizkusa delovanja klime).
Če te postavke ni, se z vodjo servisa (kot je omenil drhouse) pogovori, kako se lahko uporablja strankin avto brez njene vednosti za uporabo nakupa materijala za njihove lastne potrebe.
Nastopi pa zelo resno in brez živčnosti, saj te le v tem primeru kolikor toliko vzamejo resno.
V kolikor pa postavka na računu je, potem jih pa lahko le poskosiš dobiti odgovor zakaj je potrebno, da so v vozilu 4 osebe za preizkus klime.

Vsekakor pa vztrajaj (kot je bilo omenjeno s strani drhouse-a) za dodatni popust.

P.S. lahko pa napišeš kateri servis je, da ne bomo kaj zahajali tja.
Uporabniški avatar
koto

Kilometrou ne vem ravno točno koliko jih je bilo vem pa kam so odšli po materijal in na malico, ker jih je kolega slikal in mi poslal slike. Povedal pa mi je tudi, da v avtu niso uporabljali zaščitnih prevlek kar je bilo že nazadnje, ko sem bil pri njih.
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Če imaš slike naj te nič ne skrbi. Ko bo servis opravljen, se lahko oglasiš. Definitivno pa prej kot boš plačal račun.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Glede na to, da si iz mojega okoliša (okolica Domžale), a je tudi servis iz tega okoliša? :oops:
Uporabniški avatar
koto

Ja Setnikar je ta servis
Uporabniški avatar
Symon

koto napisal/-a:Ja Setnikar je ta servis
Velika črna pika zanje. :roll: Sicer imajo zelo OK odnos (sem bil večkrat pri njih) sem pa opazil, da ji dogaja naprimer RS, da ga obvezno po parkingu bolj stisne kot vsakega dcija. Ko sem pa dobil ponudbo za test avta od Renaul Nissan in sem rekel, da če lahko pri Setnikarju ker mi je najbližji so pa rekli, da bojo poklicali in še vedno čakam....
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

lepo počak, da vse zrihtajo, potem pa ko ti bodo dal račun jim pa samo slike na pult vrž pa pejt :wink:
Uporabniški avatar
Morphy

Odgovor Napisal/-a Morphy »

najbolša fora bo šele, ko boš dobil kako sliko z radarja in boš pol plačval njihovo divjanje :roll:
Uporabniški avatar
koto

Ja odnos ima vredu ta gospod na sprejemu z drugimi nisem bil niti v stiku tako, da ne vem. Je pa tudi, ko sem jim povedal kaj se vozijo z mojim avtom rekel, da je to testna vožnja, ko sem mu pa rekel, da na testno vožnjo ne rabijo iti 4je in se ustaviti na malici+kupiti dele pri Potokarju je bil pa samo tiho. Avto so mi tudi oprali ampak zelo površno na tistih krtačah kjer sem na strehi opazil tudi 2 manjši rajsici, ker študent očitno nima veliko pojma o pranju. Opazil sem pa da mi je povprečna poraba skočila iz 5,7 na 6.5 tako, da so ga tiščali kar dobro. Niso mi računali ničesar, ker so mi dali ntri 2x dozo barve in dofilali klimo ugotovili pa ničesar. Sedaj sumijo, da mi je šel uparjalnik, ki je pod armaturo cena za ta kos je 708€+delo. Zelo so me razočarali tako, da ne vem, če se bom vrnil še kdaj k njim...
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Ja, čez njihov odnos do strank tudi jaz ne morem reči žal besede, a to kljub temu ne pomeni, da bi k njim peljal avto šravfat, pravzaprav na katerikoli uradni servis. Še mojega mehanika, ki mu kolikor toliko zaupam, sem moral včeraj učiti o specifikah menjave olja na PK6 menjalniku :?
Slika
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

@Koto, dostikrat (žal) ne samo da se peljejo s tujim vozilom (neupravičeno jasno), ampak si celo dajo duška, ga turirajo, šponajo k zmešani, skratka takšne stvari ki jih normalen lastnik s svojim vozilom nikdar ne bi počel! :twisted: :roll:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

jaz sem ga paljal na perolov hitir servis, na optiko, pa je šel mehanik na "testno vožnjo" in potem zadovoljno povedal, da je super naredil in da gre avto pri 200 naravnost :shock:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Symon

Shusuglao napisal/-a:jaz sem ga paljal na perolov hitir servis, na optiko, pa je šel mehanik na "testno vožnjo" in potem zadovoljno povedal, da je super naredil in da gre avto pri 200 naravnost :shock:
Se pravi je dobro naredi? :lol: :evil:
Odgovori