Kako ukrepati?
Kako ukrepati?
Avto sem peljal na uradni servis Renault in popoldne vidim kako so se z mojim avtom peljali 4je delavci z njm na malico in po dele še za neke druge avte. Na avtu morajo pa samo popraviti klimo.
Preveri km, če jih mogoče veš od prej. Ko prideš prideš po avto, zahtevaj vodjo servisa in zahtevaj razlog, opravičilo in kakšen popust - delo zastojn, recimo. V nasprotnem zagrozi, da se boš obrnil na medije in na Renault Slovenija.
Če rabiš pomoč, nas je kar nekaj s POP-a na forumu
Če rabiš pomoč, nas je kar nekaj s POP-a na forumu
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Lahko jih pa poizkusiš na foro peljat;
počakaj da dobiš račun in na njem poišči postavko testna vožnja (na katero se lahko izgovorijo, da so jo morali opraviti, zaradi preizkusa delovanja klime).
Če te postavke ni, se z vodjo servisa (kot je omenil drhouse) pogovori, kako se lahko uporablja strankin avto brez njene vednosti za uporabo nakupa materijala za njihove lastne potrebe.
Nastopi pa zelo resno in brez živčnosti, saj te le v tem primeru kolikor toliko vzamejo resno.
V kolikor pa postavka na računu je, potem jih pa lahko le poskosiš dobiti odgovor zakaj je potrebno, da so v vozilu 4 osebe za preizkus klime.
Vsekakor pa vztrajaj (kot je bilo omenjeno s strani drhouse-a) za dodatni popust.
P.S. lahko pa napišeš kateri servis je, da ne bomo kaj zahajali tja.
počakaj da dobiš račun in na njem poišči postavko testna vožnja (na katero se lahko izgovorijo, da so jo morali opraviti, zaradi preizkusa delovanja klime).
Če te postavke ni, se z vodjo servisa (kot je omenil drhouse) pogovori, kako se lahko uporablja strankin avto brez njene vednosti za uporabo nakupa materijala za njihove lastne potrebe.
Nastopi pa zelo resno in brez živčnosti, saj te le v tem primeru kolikor toliko vzamejo resno.
V kolikor pa postavka na računu je, potem jih pa lahko le poskosiš dobiti odgovor zakaj je potrebno, da so v vozilu 4 osebe za preizkus klime.
Vsekakor pa vztrajaj (kot je bilo omenjeno s strani drhouse-a) za dodatni popust.
P.S. lahko pa napišeš kateri servis je, da ne bomo kaj zahajali tja.
Velika črna pika zanje.koto napisal/-a:Ja Setnikar je ta servis
-
dr__de
Ja odnos ima vredu ta gospod na sprejemu z drugimi nisem bil niti v stiku tako, da ne vem. Je pa tudi, ko sem jim povedal kaj se vozijo z mojim avtom rekel, da je to testna vožnja, ko sem mu pa rekel, da na testno vožnjo ne rabijo iti 4je in se ustaviti na malici+kupiti dele pri Potokarju je bil pa samo tiho. Avto so mi tudi oprali ampak zelo površno na tistih krtačah kjer sem na strehi opazil tudi 2 manjši rajsici, ker študent očitno nima veliko pojma o pranju. Opazil sem pa da mi je povprečna poraba skočila iz 5,7 na 6.5 tako, da so ga tiščali kar dobro. Niso mi računali ničesar, ker so mi dali ntri 2x dozo barve in dofilali klimo ugotovili pa ničesar. Sedaj sumijo, da mi je šel uparjalnik, ki je pod armaturo cena za ta kos je 708€+delo. Zelo so me razočarali tako, da ne vem, če se bom vrnil še kdaj k njim...