xenon laguna 2
Hja, vidim, da so luči pogosta težava pri naših renojčkih
tudi jaz imel podobne finte z nastavitvijo: pa so najprej menjali samo nosilce in se igrali z računalnikom-nič. In to dvakrat na uradnem servisu
No, treba je bilo menjati senzorje-pač slabih 400 evrov. Prešnji dan mi je pa še sprednji xenon odletu-cena, mala malca, 110 eur
za d1s model. Pa sem baje še poceni skoz prišel
Upam, da bo zdaj dobro. Je pa res kot je že nekdo prej napisal-sedaj je pa nova povsem bela, stara pa že malce rdeče sveti. mavrica 
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris
Pogovorno kar ŠtefanLGT napisal/-a:@laguna484
uradno in pravilno je Institut "Jožef Stefan", kratko pa IJS, modre nalepke, logo in tako dalje.
Naravoslovje je "ekzaktna" znanost:)
Aja, pa prosi pristojnega, da spremeni tvoj opis èlana.
"Èlan kluba z hudo Laguno" paè ni pravilno.![]()
Spoštujmo materin jezik!
hint: z/s
lp
zakaj bi menjaval zarnice v paru? ce kupis isto oz. Philips ali Osram (ne nekih bullshit) z isto temperaturo svetlobe kot je druga lahko kamot eno menjas. Zarnico se ti pa definitivno ne splaca na nobenem original servisu kupit ker te vsi udrejo vsaj se za pol cene zarnice.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
da ne umre tale xenon tema
ta teden se mi je dvakrat zgodilo, da so mi luči začele žmrkat...light šov laguna sem bil na cesti...
no ja, ene trikrat zapovrstjo so žmrknle, pa spet normalno delale...notranja osvetlitev dela kot da ni nič...če nebi bila tema, spljoh nebi vedel da se to dogaja...
že kdo imel podoben primer?
ta teden se mi je dvakrat zgodilo, da so mi luči začele žmrkat...light šov laguna sem bil na cesti...
no ja, ene trikrat zapovrstjo so žmrknle, pa spet normalno delale...notranja osvetlitev dela kot da ni nič...če nebi bila tema, spljoh nebi vedel da se to dogaja...
že kdo imel podoben primer?
Renault Laguna 1.9 dCi Initiale Paris

[/img]