V kratkem grem na dopust in sem danes peljal nafilati klimo, zato je v avtu spet zima.
Clio RS 182
Fedri od danes so!UrbanD napisal/-a:majkemi
Evo sem kar sam prešalabajzal (zamenjal) fedre in dodal EIBACH camber bolts na RSa v dobri uri in pol.
Zdaj pa še kreganje z logiko: avto je cca 1 cm višji in je bolj odziven?!
Na kratko. Ko sem ga kupil je imel 182 fedre ter stršane amortizerje (rečmo tam nekje kot 182 CUP). Sem kupil poceni coiloverje, premehki in prenizki zame. Kupil Eibach Pro-kit fedre. Boljši kot coiloverji, nižji kot original, ampak nekako premehki so se mi zdeli (un progresiven del je napisti kvečjemu v napoto) 182 CUP fedri se bodo pa upam še izkazali. Ker imam še šraufe za naklon je volan kar strašljivo odziven, bom videl kaj bo ko bo optika tip-top.
Zadnjič spremenil Symon, dne 15 Sep 2011, 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Za cesto znajo bit serijski fedri z malo boljšimi amortizerji najbolš izbira. Za naklon boš pa vidu ko boš sprobal, da ti bo žal da nisi že prej dal tega gor. Enako za stabilizator. Kolikor te poznam ga boš imel za kolekcijo pomlad/poletje že gor in ne bo ti žal 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ti si takrat kiksnil ko nisi kupil SPORTLINE kita 
Sporoč mi pol ko boš delu optiko, za kolk stopinj maš spredi podrt
Sporoč mi pol ko boš delu optiko, za kolk stopinj maš spredi podrt
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Renault Sport : EibachWolfOz napisal/-a:To! Je*** izgled. Važno je, da se pelje
1 : 0
Saj počasi mi bo pa mogoče celo kdo kaj verjelSymon napisal/-a:Zdaj pa še kreganje z logiko: avto je cca 1 cm višji in je bolj odziven?! Fedri so original od Clio 182 CUP. Prej sem imel Eibach PRO-kit, ki so se izkazali za mehkejše kot original.
BTW A potem zdaj še ne boš prodajal, če si tako navdušen nad originalnimi fedri
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si