Ja, sem malo paranoik - v bivši R19 so mi 2x vlomili in 3x ukradli tablice (da ne omenjam vloma v stanovanje).
Vgradnja alarma - Clio III
Vgradnja alarma - Clio III
Mogoče kdo ve, če je možna naknadna vgradnja alarma v Clio III, ki bi deloval brez dodatnega daljinca in s prostoročno kartico?
Ja, sem malo paranoik - v bivši R19 so mi 2x vlomili in 3x ukradli tablice (da ne omenjam vloma v stanovanje).
ex R19 Limited, ex Clio GT
Da jih na svoj avto, gre na bencinsko, natanka poln tank in spi*zdi brez da bi plačal....to je stalnica po LJ.tablice so ti ukradl?? Shocked kaj si pa če kdo pomagat z njimi? to men bol sliči da ti nekdo nalašč nagaja
Tablice prilepi na avto s tesa trakom, si bo prej kdo prste polomil kot pa tablice ukradel.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Ja, to je kar redna praksa - ponavadi ukradejo samo eno tablico (tudi meni so samo eno vsakic) in grejo tankat. Tudi zato je pomembno, da prijaviš na policijo, ne da samo greš po nove tablice.
No, prej sem malo narobe napisal na 19-ki so mi jo "samo" 2x ukradili, prvič so mi jo na Golf I. Nazadnje sem jih potem res prilepil z neko superduper lepilno maso, tako da je noben boh več dol dobil
Sej pri tablicah alarm ne bo pomagal, samo glede vlomov pa rataš malo paranoičen ko se tolikokrat srečaš s tem.
Edit: sem pozabil povedat, enkrat so storilko dobili in sem moral na sodišče v Kranj.
Pa še en je bil tam ki mu je taista ukradla tablico, samo sva se potem odločila da ne bova preganjala, ker se mi ni dalo s tem ukvarjat - bi moral še večkrat it v Kranj na sodišče in bi šlo preveč časa za to. Je pa kao "našla tablice ležat ob cesti", tako da pravzaprav bi bila kriva "zatajitve" ali nekaj takega, ker če najdeš tablico jo pač ne smeš na skrivaj obdržat in uporabljat 
No, prej sem malo narobe napisal na 19-ki so mi jo "samo" 2x ukradili, prvič so mi jo na Golf I. Nazadnje sem jih potem res prilepil z neko superduper lepilno maso, tako da je noben boh več dol dobil
Sej pri tablicah alarm ne bo pomagal, samo glede vlomov pa rataš malo paranoičen ko se tolikokrat srečaš s tem.
Edit: sem pozabil povedat, enkrat so storilko dobili in sem moral na sodišče v Kranj.
ex R19 Limited, ex Clio GT
moji sestricni so v prvih stirih letih v Ljubljani,dvakrat vkradli avto.ne isteg,ker ga niso vec nasli.Kyrius napisal/-a:po 5 letih v LJ še nisem podobnih stvari doživel ... edinole enteno so mi spizdili z mojga cliota
oboje krat je bil pa crn clio 1.5dci
zivela je pa nasproti LPP
tak da je alarm kar fajn zadeva,ze ce se samo dere,da malo prestrasi.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD