Vgradnja alarma - Clio III

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
ldiputs

Vgradnja alarma - Clio III

Odgovor Napisal/-a ldiputs »

Mogoče kdo ve, če je možna naknadna vgradnja alarma v Clio III, ki bi deloval brez dodatnega daljinca in s prostoročno kartico?

Ja, sem malo paranoik - v bivši R19 so mi 2x vlomili in 3x ukradli tablice (da ne omenjam vloma v stanovanje). :mad:
ex R19 Limited, ex Clio GT
Uporabniški avatar
Kyrius
Kraj: Wolfsberg

Odgovor Napisal/-a Kyrius »

tablice so ti ukradl?? :shock: kaj si pa če kdo pomagat z njimi? to men bol sliči da ti nekdo nalašč nagaja
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

tablice so ti ukradl?? Shocked kaj si pa če kdo pomagat z njimi? to men bol sliči da ti nekdo nalašč nagaja
Da jih na svoj avto, gre na bencinsko, natanka poln tank in spi*zdi brez da bi plačal....to je stalnica po LJ.

Tablice prilepi na avto s tesa trakom, si bo prej kdo prste polomil kot pa tablice ukradel.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Kyrius
Kraj: Wolfsberg

Odgovor Napisal/-a Kyrius »

po 5 letih v LJ še nisem podobnih stvari doživel ... edinole enteno so mi spizdili z mojga cliota 8)
Uporabniški avatar
ldiputs

Ja, to je kar redna praksa - ponavadi ukradejo samo eno tablico (tudi meni so samo eno vsakic) in grejo tankat. Tudi zato je pomembno, da prijaviš na policijo, ne da samo greš po nove tablice.

No, prej sem malo narobe napisal na 19-ki so mi jo "samo" 2x ukradili, prvič so mi jo na Golf I. Nazadnje sem jih potem res prilepil z neko superduper lepilno maso, tako da je noben boh več dol dobil :D

Sej pri tablicah alarm ne bo pomagal, samo glede vlomov pa rataš malo paranoičen ko se tolikokrat srečaš s tem.

Edit: sem pozabil povedat, enkrat so storilko dobili in sem moral na sodišče v Kranj. :lol: Pa še en je bil tam ki mu je taista ukradla tablico, samo sva se potem odločila da ne bova preganjala, ker se mi ni dalo s tem ukvarjat - bi moral še večkrat it v Kranj na sodišče in bi šlo preveč časa za to. Je pa kao "našla tablice ležat ob cesti", tako da pravzaprav bi bila kriva "zatajitve" ali nekaj takega, ker če najdeš tablico jo pač ne smeš na skrivaj obdržat in uporabljat :D
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

Kyrius napisal/-a:po 5 letih v LJ še nisem podobnih stvari doživel ... edinole enteno so mi spizdili z mojga cliota 8)
moji sestricni so v prvih stirih letih v Ljubljani,dvakrat vkradli avto.ne isteg,ker ga niso vec nasli.
oboje krat je bil pa crn clio 1.5dci
zivela je pa nasproti LPP
tak da je alarm kar fajn zadeva,ze ce se samo dere,da malo prestrasi.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Meni pa niso v 6 letih nikoli vlomili, niti ukradli tablice v Lj.
Drugače se pa lahko veže alarm tudi brez dodatnega dalinčka (odvisno od vrste alarma).
Slika
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

sej a nima reno neko predpripravo za alarm????
Uporabniški avatar
ldiputs

Jah, za nekatere je predpriprava za alarm na ceniku kot dodatna oprema. Zdejle sem šel za mojega Clia gledat v "konfigurator" na spletni strani in ni tega nikjer omenjenega. Najbolje da se kar pri enem od prodajalcev pozanimam kako je s tem.
Odgovori