No, eno sem pa res naredil s telefonom na službenem parkirišču
No pa da se razpišem

Ob nakupu (v ASP Lesce) je imel cca 33.000 km, od dodatne opreme ima navigacijo, ESP, pametno kartico, 4 letno podaljšano garancijo, mogoče sem kaj pozabil... Sam pa sem kupil nove zimske gume z jeklenimi feltnami 185/65 R15 in original sredinski naslon za roko, pri katerem sem pokrov od predala v naslonu že uspešno polomil
Trenutno imam nekaj čez 40.500 km, pretežno mestno vožnjo in ponavadi nekje 8.5 - 8.8 povprečno porabo na tank.
Še vedno sem zelo navdušen nad avtom in me drži tista začetna vnema, tako da se grem večkrat samo malo vozit naokol brez posebnega namena, razen zato da se mal vozim

Predvsem ponoči, ko so ceste prazne mi je v užitek peljat konjičke na pašo

Zaenkrat sem zelo zadovoljen z njim, še posebej sem vesel 4-letne garancije, da bom mirno spal, ker sem bol paranoik
Sicer pa se mi pojavlja en problem ob hladnem zagonu motorja in sicer sem našel na youtube 2 filmčka, kjer ima nekdo očitno identične težave:
prvi filmček in
drugi filmček
Glede tega sem bil že 3x pri Malgaju v LJ ampak ne znajo nič pametnega pogruntat, mogoče je softwarski problem, ker se je podoben problem pojavljal tudi pri Twingo RS, pa so rešili s softwarom... Dokler je samo "lepotni" problem ob hladnem zagonu in je potem vse OK, se ne bom ravno preveč sekiral. Sicer pa so na servisu ob 3. obisku kontaktirali tehnike iz Renault Slovenija, ki so dali navodila naj se en tank odpeljem s 100 oktancem in poročam kako se avto obnaša in ga potem pripeljem nazaj pa bodo oni zraven, ko bodo naprej ugotavljali...
Muzika: sprednji sistem + nizkotonec + ojačevalec, vse Blaupunkt. Zadnja zvočnika in avtoradio pa so ostali serijski.