Nekaj vprašanj Megane II
Nekaj vprašanj Megane II
Lep pozdrav.
Imam nekaj vprašanj glede Megana II.
Zanima me ali je zadaj znak megane naliman ali so spodaj luknjice?
Kolikšna je homologirana dimenzija za 17ke - original speedline?
Se da posebej kupiti ročko voznikovih vrat, saj je ta znucana.
Ali je možno kupiti novo ročko na menjalni ročici?
Hvala za pomoč.
Gašper
Imam nekaj vprašanj glede Megana II.
Zanima me ali je zadaj znak megane naliman ali so spodaj luknjice?
Kolikšna je homologirana dimenzija za 17ke - original speedline?
Se da posebej kupiti ročko voznikovih vrat, saj je ta znucana.
Ali je možno kupiti novo ročko na menjalni ročici?
Hvala za pomoč.
Gašper
- lukeatluke
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Tukaj eden prodaja čist novo, če ti kaj pomaga lp.
http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/pr ... 1272655524
http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/pr ... 1272655524
Da se homologirat tudi 225/45 R17. Homologacija te pride kakšnih 30€, kar mislim da ni nevemkaj.Gapi napisal/-a:Hvala, bom mal poklical okoli, če kdo ima kaj lepo ohranjenega.
Še mogoče dimezije gum, če kdo ve katere so dovoljene za original speedlinke 17ke. 205/50 R17 sem že ugotovil, še katera dimenzija?
LP, Gašper
Sam imam na enakem meganu homologirano domenzijo 225/45 R17 in se odlično obnese, pa če se ne motim so tud gume cenejše kot dimenzija 205/50 R17
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Sam da si na hitro sposodim temo...
Kje bi lahko dobil tale napis RENAULT, ali še bolje RENAULTSport za na zadnjo haubo? Namreč, točno tam kjer ponavadi pride ta napis, sem staknu eno poškodbo, pa da ne menjujem cele plastike na prtljažnih vratih, bi poskusu tisto prasko skrit (prelepit) s katero od teh dveh nalepk/napisov.
Kje bi lahko dobil tale napis RENAULT, ali še bolje RENAULTSport za na zadnjo haubo? Namreč, točno tam kjer ponavadi pride ta napis, sem staknu eno poškodbo, pa da ne menjujem cele plastike na prtljažnih vratih, bi poskusu tisto prasko skrit (prelepit) s katero od teh dveh nalepk/napisov.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Ni ravno za nikamor. Treba najprej probat potem pa govort. Težje se jih dobi gor, sploh če so kkšne bolj športne gume z esktra trdim robom, kot jih imam npr. jaz, drugače pa ni problemov.clio open napisal/-a:Original platišča so dimenzij 6.5J X 17" z ET49. Na ta platišča boš sicer lahko spravil 225, samo to ne bo za nikamor. Zato so na njih pnevmatike 205/50R17.
Guma je sicer za par mm bolj ven na 6,5" širini feltne, logično, ampak nobene ne opazi tega, vožnja je v začetnem turn in-u (začetek vstopa v zavoj) malo mehkejša vendar ne tako da bi bilo kot zimska guma, kar pa tudi ni švoh saj je avto mehkejši za peljat drži se pa še vedno kot pribit (seveda odvisno od gum
Skratka da se, imam enako zaradi dimenzije homologirano 225/45/17 ker je seveda veliko večja izbira in veliko bolša cena
Kar se znaka tiče napis Megane je liman, ga tudi jaz nimam več zadaj, kljuke ročke so ti povedal... Gume pa tudi