Clio RS 182
Olje je bilo poceni, čeveljčki so pa tudi neka akcija. Zato pa sem vedno v minusu.žižekrs napisal/-a:A si na lotu zadel?Vedno nekaj novega.
Drugače so pa tile:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 97.c0.m619
Kolega ima pa rdeč avto in je vzel rdeče.
Dva posta višje je link do ebay naslova. Ampak ajde bom kopiral pa dodal še cenejšo varianto (višji model a je manj izbire s številkami):ManIAK napisal/-a:waaaaa! Jaz bi tud. Kolko si dal pa kje?
http://cgi.ebay.co.uk/PROMOTION-Sparco- ... 3f0a715d74

Moje so pa tele:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT

Gre pomoje za stare zaloge, zato so najbolj pogoste cifre in barve že prodane in niso na voljo. Že vidim, ko bomo naslednjič vsi v istih balerinkah.
Ne, men so lepe.skopusnik napisal/-a:ojej, a lepših niso mel?
Urban kukr sem čuden jih bom imel za vsak dan.
Če me ne bo v soboto Grobnik zastrupil pa bom kar pozabil na RL. Grobnik te bo že zastrupil to te ne rabi skrbetiSymon napisal/-a:... Če me ne bo v soboto Grobnik zastrupil pa bom kar pozabil na RL.
BTW Ker sem zasledil v sosednji temi, da boš plačal za 15min (predvidevam iz tistega "pomoje bom šel enkrat ali dvakrat gor na progo"). Če si pameten in imaš možnost, potem res reskiraj in vplačaj za ves možen čas, tako boš lahko v miru vozil in si vzel čas za navajanje na "malo" drugačno vožnjo. Če boš plačal samo 15min, potem ali se boš vozil celih 15min res "počasi", da ti bodo gume, zavore in olje zdržalo, ali pa boš odpeljal 4 hitre kroge in boš zaključil. V tem času ne boš niti slučajno spoznal proge in niti slučajno ne boš odpeljal kakšnega dobrega hitrega kroga. Če boš vplačal 1 uro je pa že praktično vseeno, če daš še par € zraven, ker ni takšne razlike za 4 ure in se potem voziš tako, da lahko v miru uživaš vožnje (ene 4-5 krogov oz. ene 10-15min), potem ohladiš avto (ene 20-30min ali več), kaj spiješ in nadaljuješ z vožnjo. Tako potem recimo ugotoviš, da v eni uri odvoziš "samo" cca 15min, torej bi tako v celih 4 urah vozil skupaj "samo" kakšno uro.
Sem tudi jaz prvo razmišljal, da bi vzel samo 15min, ampak sem bil prepričan, da bo premalo, potem sem mislil vplačati recimo 2-3x po 15min in bi tako bil na isti ceni kot če plačam 3-4 ure in se vozim kadar mi odgovarja. V glavnem tudi, ko sem se odločil za "polni paket" sem ugotovil, da čas nenormalno hitro teče in vmes nisem imel časa niti kaj pojesti
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Najprej "zdravniško" opravičilo, zakaj me ni bilo na Raceland.

Potem pa odgovor schkorcu:
Imel si prav. Če bi plačal 15 minut bi me prej ali slej zagrabilo, da bi še šel. Imel sem pa srečo, da sem preko avtomobilizem.com dobil 4 ure za ceno 1 ure tako, da sem dal le 70€. No v glavnem splačalo se je, na progo sem šel 3x. Gume sem dal sprednje seveda druge, zadnje so ostale iste. Tlak spredaj (Yokohama AD08) je bil spuščen hladen na 1,9, zadaj na navadnih gumah pa isti kot na cesti. Avto se je obnašal fenomenalno, nevtralen, zavore so čisto običajne ampak nisem imel težav, nagibanja ni bilo preveč. V glavnem bolje je bilo kot sem pričakoval. Niti nisem čutil potrebe po kakšnih dodatnih predelavah podvozja, vsaj ne nujno. Z bremzami sem malo šparal, sem pulziral na unih dveh ravninah. Načeloma pa sem edino prvo rundo čutil, da postajajo mehke zadnji krog. Olja ni popil nič (no saj je tudi čisto novo, še 100km nima za seboj), zadnje gume so se obrabilo minimalno, sprednje malo več ampak bodo še za dostikrat za na progo. Po ene
Ko sem gledal čase je šlo vsakič ko sem šel na progo z vsakim krogom bolje. Tretjo rundo naprimer bi šlo gotovo še tisto malo bolje, da bi imel še boljši čas pa je ravno en Polo uletel na progo in se umaknil na linijo ampak nisem bil jezen.
Za prvič je bil čas 1:57,640 gotovo bi lahko šlo še bolje, če bi bremzal bolj na polno, malo izpilil linijo in kdaj malo prej iz ovinka pohodil gas na polno.
V glavnem pa priporočam vsem, ki jih vsaj malo to veseli ker to pa je tisto pravo. Kvaliteten filmček (HDpro kamerca) sledi na streetmodified.tv, tule pa le ena fotka in rezultati:

Potem pa odgovor schkorcu:
Imel si prav. Če bi plačal 15 minut bi me prej ali slej zagrabilo, da bi še šel. Imel sem pa srečo, da sem preko avtomobilizem.com dobil 4 ure za ceno 1 ure tako, da sem dal le 70€. No v glavnem splačalo se je, na progo sem šel 3x. Gume sem dal sprednje seveda druge, zadnje so ostale iste. Tlak spredaj (Yokohama AD08) je bil spuščen hladen na 1,9, zadaj na navadnih gumah pa isti kot na cesti. Avto se je obnašal fenomenalno, nevtralen, zavore so čisto običajne ampak nisem imel težav, nagibanja ni bilo preveč. V glavnem bolje je bilo kot sem pričakoval. Niti nisem čutil potrebe po kakšnih dodatnih predelavah podvozja, vsaj ne nujno. Z bremzami sem malo šparal, sem pulziral na unih dveh ravninah. Načeloma pa sem edino prvo rundo čutil, da postajajo mehke zadnji krog. Olja ni popil nič (no saj je tudi čisto novo, še 100km nima za seboj), zadnje gume so se obrabilo minimalno, sprednje malo več ampak bodo še za dostikrat za na progo. Po ene
Ko sem gledal čase je šlo vsakič ko sem šel na progo z vsakim krogom bolje. Tretjo rundo naprimer bi šlo gotovo še tisto malo bolje, da bi imel še boljši čas pa je ravno en Polo uletel na progo in se umaknil na linijo ampak nisem bil jezen.
V glavnem pa priporočam vsem, ki jih vsaj malo to veseli ker to pa je tisto pravo. Kvaliteten filmček (HDpro kamerca) sledi na streetmodified.tv, tule pa le ena fotka in rezultati:

Zadnjič spremenil Symon, dne 23 Jun 2011, 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Če imaš še kake R888... Se splača. 100% Asfalt je toliko grob, da dosti bolj uživaš kot na Racelandu. Teraš ga lahko dosti bolj, proga je dovolj široka za igranje z linijo... V glavnem ni mi žal in pomoje tudi tebi ne bo. Baje bo naslednjil 17.7.kmetek napisal/-a:Hehe, meni se je ratalo izmuznit "bolezni"
Pa se "splača" it probat s pol švohejšim avtom kot je tvoj?