Na tapeto sm limal kr z neostikom ker tut če zajebeš lahk še popraviš k se ne suši tako hitro... skaj sem kupil v hali A k je bla ena štarcuna in sm ga dobu zelo pocen (20€ za 2 tekoča metra širine 1m). Je pa zdej tko da sm prve tapete lepu čez blago in pride debelejše in mau čunga lunga seveda bom popravu k si vzamem čas.. Zadnje sm pa blago dol potrgu in začuda pena gor ustane tko da maš vseen lepo mehko na dotik. Največja pizdarija so pa linije na spodnjem delu blaga kjer sem uporabu fen in segrevu do željene oblike... Zadnje tapete so mi vzele cca. 2 uri in pol dela, sprednje pa cel dansimmyR napisal/-a:Pohvale za tale podvig. Mam tud jst podoben problem s temle blagom, lahko bi ga stalno čistiltako da razmišljam da bi naredil podobno kot ti.
Dej mi sam povej, s čim si skaj pritrdil na tapeto, si mogoče lepil kar direkt na blago in s kom si lepil?
Pa kje si ta skaj nabavil?
Ročke vzel dol in pobrusu tisto fino gumo na ročkah ker je tko na čunga lunga narjeno da se sodelavki že pri 30k km lušči.... Potem sem dal gor šprickit in pihnu z sijaj črno barvo. Bom pa v kratkem preobleku v folijo ker se seveda s cajtom in uporabo obdrgne vse skupaj in pride grdo. Verjetno da bom obleku kr v imitacijo karbona.GHost14 napisal/-a:Jst pa s tapetami nimam problemov, ker so usnjeneme pa matrajo ročke, ki so hudo obrabljene. Na jetra mi gre bela plastika, ki se sveti izpod rjave barve
Mi lahko poveš kako si to rešu?
Lp mateichk