Renault Megane II ph2 1.5dCi l.06 by mateichk... xenon dela

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

simmyR napisal/-a:Pohvale za tale podvig. Mam tud jst podoben problem s temle blagom, lahko bi ga stalno čistil :roll: tako da razmišljam da bi naredil podobno kot ti.
Dej mi sam povej, s čim si skaj pritrdil na tapeto, si mogoče lepil kar direkt na blago in s kom si lepil?
Pa kje si ta skaj nabavil?
Na tapeto sm limal kr z neostikom ker tut če zajebeš lahk še popraviš k se ne suši tako hitro... skaj sem kupil v hali A k je bla ena štarcuna in sm ga dobu zelo pocen (20€ za 2 tekoča metra širine 1m). Je pa zdej tko da sm prve tapete lepu čez blago in pride debelejše in mau čunga lunga seveda bom popravu k si vzamem čas.. Zadnje sm pa blago dol potrgu in začuda pena gor ustane tko da maš vseen lepo mehko na dotik. Največja pizdarija so pa linije na spodnjem delu blaga kjer sem uporabu fen in segrevu do željene oblike... Zadnje tapete so mi vzele cca. 2 uri in pol dela, sprednje pa cel dan :D
GHost14 napisal/-a:Jst pa s tapetami nimam problemov, ker so usnjene :) me pa matrajo ročke, ki so hudo obrabljene. Na jetra mi gre bela plastika, ki se sveti izpod rjave barve :evil: Mi lahko poveš kako si to rešu?
Ročke vzel dol in pobrusu tisto fino gumo na ročkah ker je tko na čunga lunga narjeno da se sodelavki že pri 30k km lušči.... Potem sem dal gor šprickit in pihnu z sijaj črno barvo. Bom pa v kratkem preobleku v folijo ker se seveda s cajtom in uporabo obdrgne vse skupaj in pride grdo. Verjetno da bom obleku kr v imitacijo karbona. :D

Lp mateichk
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Tud jst razmišljam o imitaciji karbona :D če na zarad druzga že zato, ker verjetno takšne rjave barve folije nebi bikjer najdu... Sej za folijo je pa pomembno sam da je ravna površina in bo dost sam šprickit.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
mateichk

u merkur pejt pogledat za folijo k maš za pohištvo oblačit... se da marsikaj dobit :D js sm tam dobu mat črno folijo za sprednji znak... morm pa še zadnjega oblečt :D
Uporabniški avatar
GHost14

Kako si pa ročke pobrusu? Fin šmirglpapir al kej druzga?
Uporabniški avatar
mateichk

Šmirgl na gobici če veš kakšn je.... Pol pa še z vodobrusnim da nimaš grobih ročk ;)
Uporabniški avatar
GHost14

Ne vem še, ma bom pa najdu. Bom šu u trgovino po šmirgl pa pir pa se bom lotu dela :D
Uporabniški avatar
mateichk

več šmirgla k pa pira drugač nauš nč naredu :lol: :lol:
Uporabniški avatar
GHost14

Usega mora bit :lol:

Pa si uporabu šprickit v spreju (in če katerga)?
Uporabniški avatar
mateichk

od dinitrola je najbol ce uzames tko k tut ostale barve v spreju... js sm zlo zadovoljen s to firmo
Uporabniški avatar
lovro34
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a lovro34 »

GHost14- mam jst šmirgel papir na gobici in vodobrusnega kulkr čš pa me poklič 041 523 576
Uporabniški avatar
GHost14

Se bomo zmenil :wink:

Sam še neki me zanima. Glede na to da se na teh ročkah barva prav lušči in ne sam obrablja, me zanima kaj se gogaja pri tebi odkar so ročke 'posprejane'. Je samo obledela barva, al se spet lušči šprickit?
Uporabniški avatar
mateichk

Barva je samo obdrgnjena lusci se pa ne ker sem dal se 2 plasti laka gor in do sprickita u bistvu sploh ne pride :D
Uporabniški avatar
mateichk

da se spet mau oglasim :D ja sm bol len in "zaposlen" človek da komi do kompa pridem :P

Kaj je novega. Hm... lahko rečem da nč kej da bi se ful opazlo :lol: Menjal sem zadnje diske in ploščice (strošek 230€ + 20€ za delo by jero:D) in morm rečt da po 220.000km prevoženega so bli še vedno prvi diski in ploščice gor :shock:

Levo "novo" ... desno novejše :lol:
Slika

Končno sem oblekel tudi oba znaka v mat črno folijo sicer je mau na cigu migu ampak dokler ne odpade bo vredu na delč pa tut ne zgleda tko slabo ;)

Sprednji znak:
Slika

Zadnji znak:
Slika

Sem se pa tut spravil odlepit tisto grdo ELF nalepko z zadnje šipe, razdru sredinsko konzolo in spodaj mal počistil... To je pa za 1x to pa še par fotk sm naredu na zelo slab dan tako da so tut slike temu primerne :D zadnji 2 sliki pa malo urejene v photo editorju...

Slika

Slika

Slika

Aja pa skor bi pozabu da se je na števcu obrnil 222.076km in motor prede k mucka :lol:

Lp mateichk ;)
Uporabniški avatar
mateichk

Danes sem se lotil sesanja in glej ga zlomka k sm nazadnje razdiru sredinsko konzolo sem opazil en kup svinjarije... sedaj seveda tega ni več :D

Sredinska konzola auf in pa par slik kaj vse je božiček ta leta nosil meni v avto :lol:

Okoli menjalnika:
Slika

Celotna konzola:
Slika

Pri ročni zavori:
Slika

Avto na splošno:
Slika

In še par spucanih slik:

Okoli menjalnika:
Slika

2x ročna zavora:
Slika
Slika

Svetlikajoča armatura:
Slika

2x celotna notranjost avta:
Slika
Slika

Seveda pa ni šlo brez mojega nadrejenega :roll: :D :

Slika

In pa še ena končna preden se je vscalo :cry: :)

Slika

Pohvale ali kritike... Kr na dan z njimi ne grizem :D

Lp mateichk ;)
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Tazadna fotka je :shock:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Zaklenjeno