pa zanima me če se dajo zadnje šipe preurediti da bi se ročno odpirale in ne na motorčke(ker mi delajo bolj bogo-včasih se še zapret ne da več..
1.6 16v 99' nizki obrati-prosti tek & zadnje šipe
1.6 16v 99' nizki obrati-prosti tek & zadnje šipe
v glavnem avto mi v prostem teku laufa nekaj malega čez 500 obr/m...sploh ne slišim motorja...kako bi lahko malce dvignil te obrate??
pa zanima me če se dajo zadnje šipe preurediti da bi se ročno odpirale in ne na motorčke(ker mi delajo bolj bogo-včasih se še zapret ne da več..
)

Za prosti tek moraš prvo očistit motorček prostega teka. Verjetno bo pomagalo, ker nastavljat se ga ne da ampak ga da sam.
Zadaj za preureditev v ročno ne vem če se da, drugač pa lahko popraviš te motorčke. Notri v motorčku je neko termostikalo, ko se segreje ga "izklopi". Kot zaščita motorčka. Sčasoma to ne deluje več kot mora, lahko vržeš to stikalo ven in daš žičko direkt. Pol bo delalo kot mora.
Zadaj za preureditev v ročno ne vem če se da, drugač pa lahko popraviš te motorčke. Notri v motorčku je neko termostikalo, ko se segreje ga "izklopi". Kot zaščita motorčka. Sčasoma to ne deluje več kot mora, lahko vržeš to stikalo ven in daš žičko direkt. Pol bo delalo kot mora.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Nekje blizu zajema lopute mora bit, se pravi tam nekje pri šipi. Zgleda pa takole približno.
http://www.lovecnacene.si/thumbnail.php ... .jpg&w=200&
http://www.lovecnacene.si/thumbnail.php ... .jpg&w=200&
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- lukeatluke
- lukeatluke
Pri meni je gledal tako kot pri tebi, zato je tudi ta "zanimivost" od slik.Jaz sem ga samo obrisal, in nisem imel sicer tvojih težav, ali pa problem z previsokimi obrati, ampak mi avto v leru na vsake 2-3 sekunde mal rukne, tresne, ne vem kako bi opisal....
Nisem ga pa ven vzel in razšraufal tako kot ti.A si lahko kaj več spucal kot če bi samo od zunaj obrisal, kar se je na plastiki nabralo?
Nisem ga pa ven vzel in razšraufal tako kot ti.A si lahko kaj več spucal kot če bi samo od zunaj obrisal, kar se je na plastiki nabralo?
- lukeatluke
- lukeatluke
- lukeatluke