laguna 2 airbag
laguna 2 airbag
Imam tezavo, na laguni 2 se mi je danes prizgala lucka za airbag. Ce prestavim sedez ugasne, a se med voznjo ponovno prizge. Vem da moram spihat kontakte pod sedzem, a me je strah da mi blazine ne vrze ven. A so to edini kontakti pod sedezem ali jih je vec? Hvala.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
pod sedežem je kvadratni konektor - ploščati
mislim da nimaš sedeža dobro pritrjenega, to preveri
sedež pa je pritrjen s strani podvozja, torej matice doseglive od zunaj (dve sta pri pragu, dve pa v vzdolžnem nosilcu - na njem sta dva gumijasta čepka, jih odstraniš in dosežeš te matice
za delo potrebuješ natični ključ 16 - daljši
@ polanc : ni to tk simpl k pr cliu
konektor je nameščen pod sankami, do njega pa prideš da sedež odvijačiš
mislim da nimaš sedeža dobro pritrjenega, to preveri
sedež pa je pritrjen s strani podvozja, torej matice doseglive od zunaj (dve sta pri pragu, dve pa v vzdolžnem nosilcu - na njem sta dva gumijasta čepka, jih odstraniš in dosežeš te matice
za delo potrebuješ natični ključ 16 - daljši
@ polanc : ni to tk simpl k pr cliu
konektor je nameščen pod sankami, do njega pa prideš da sedež odvijačiš
lahko vse tri pogledaš, mene je jezil, po lastni krivdi, spodnji, pod vodili (sankami) , sem imel sedež zunaj, dal kontakt, evo, napaka 
drugače te pa nič ne stane da prvo oba ki sta ti na dosegu pogledaš, kable in spoje - če se boš spravil resno k temu popravilu, da imaš namen urediti pa magari vse konektorje na novo prelotaš, delaj to z ODLOPLJENIM AKUMULATORJEM , ko ga odklopiš počakaj par minut preden začneš z delom (varnost )
drugače te pa nič ne stane da prvo oba ki sta ti na dosegu pogledaš, kable in spoje - če se boš spravil resno k temu popravilu, da imaš namen urediti pa magari vse konektorje na novo prelotaš, delaj to z ODLOPLJENIM AKUMULATORJEM , ko ga odklopiš počakaj par minut preden začneš z delom (varnost )