Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Drmo napisal/-a:Kaj to pomeni komplet izpušni sistem? Za moje pojme je to tudi izpušni kolektor.
Urban se je narobe izrazil. Izpušni sistem od kolektorja naprej. Se pravi od decata naprej. Za kanale pa ne vem, če jih je poliral? Poglej v njegovi temi graf. ;)

Zanimiva krivulja navora pri 206 RC. :shock: Kaj je predelano? Ker 220Nm pri 2500 RPM mi je slišati kar preveč za 2,0 N/A. Trobentice mogoče?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

aha, se pravi cat-back. Potem ima pa zelo zdrav motor :lol:

Povsem serijski motor, le elektronika je DTA S60PRO. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Gregi
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Gregi »

Na mojem avtu je spremenjena mapa, izpuh od kolektorja nazaj (brez katalizatorja) pa vgradni filter KTT. Nimam pa nobenih kanalov brušenih al kar koli podobnega, sm pa zelo zadovoljen z rezultatom.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Symon napisal/-a: Ja navor je presenetljivo dober glede na to, da naj bi imel original 200Nm. Konji so pa tako-tako. Original 132kW je cca 177hp.
pomoje so valji malo radodarni, meni so namerili 25Nm več kot original, pa nimam nobene učinkovite predelave
.....zdaj bi laho rekel da so učinkovite samo vem da ne morejo biti :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Symon

Bi znalo biti kaj takšnega ja ampak predvsem pri navoru. :lol: Sploh pri turbo avtih. Aleen ima čisto preveč navora naprimer. :shock:
Drmo napisal/-a:aha, se pravi cat-back. Potem ima pa zelo zdrav motor :lol:

Zanimivo, da je toliko pridobil ven. :shock: A to je daily driver na navadnem bencinu al kak dirkalc in ima kakšno čudno mešanico? :?

Počasi se bo moje negativno razmišljanje o čipiranju naturalcev spremenilo v pozitivno. :lol:
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Zdaj mi je fejst žal,da nisem šel. :evil:
Uporabniški avatar
Drmo

Symon napisal/-a:Bi znalo biti kaj takšnega ja ampak predvsem pri navoru. :lol: Sploh pri turbo avtih. Aleen ima čisto preveč navora naprimer. :shock:
Drmo napisal/-a:aha, se pravi cat-back. Potem ima pa zelo zdrav motor :lol:

Zanimivo, da je toliko pridobil ven. :shock: A to je daily driver na navadnem bencinu al kak dirkalc in ima kakšno čudno mešanico? :?

Počasi se bo moje negativno razmišljanje o čipiranju naturalcev spremenilo v pozitivno. :lol:
Verjetno si avto videl tam...ena bela dirkalna 306ka. Navaden bencin, midva z bratom in še en kolega smo montirali motor, tako da vem da je motor serijski.
Avto na Ercovem dvorišču spelješ normalno s prvo in šaltaš v drugo, potem pa gas zahodiš in koplje na polno, tolk ima navora. Ima pa tudi lamelno zaporo diffa, čeprav že bolj slabo. Tud jst sm bil presenečen nad rezultatom. :)
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Tista ko je že mah po strehi? :lol: Danes je ni blo vidt :) vsaj jst je nism opazu, razen če je bla kje zadej parkirana :) Čigav pa je avto zdej? Bo kdo dirkal letos z njim? :)

sorry za off :oops:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Drmo

To je od Brateta (še vedno) za krožne dirke, samo še ni prišel iskat. :)
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Aha, še vedno njegov :) Sem mislil da so se kej lastniki menjal :)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Symon

Pilot Sport 3 so za en k***c. Ne glede na igranje s tlakom na Racelandu nisem prišel pod 59 sekund. Kdor razmišlja o njih naj preveri še o dobavljivosti Pilot Exalto PE2 ker z njimi sem brez težav vozil pod 59 oziroma tudi pod 58 sekund.
A ima kdo 15 colski feltni viška? Samo 2, ne 4? :lol:
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

jzt ti rentam use 4 k se mi tko prah na njih nabera :P
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Misliš da je res samo v gumah problem? Mislim, si imel slabše čase tudi v mokrem v primerjavi s PE2? Ker s temi sem videl da si imel kar nekaj težav. Recimo Gregi-ju so zlizane PE2 3-4 kroge dobro držale, potem pa so se pregrele, cestne gume pač.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Symon oprosti za off.Nehče na forumu je kupil Federalke 959 rsr,pa me zanima če je vozil včeraj?Ker mam jaz tudi že te gume. :?
Uporabniški avatar
Symon

Lej glede na to, da sem včeraj tudi v suhem imel najboljši čas 59 je to blizu optimuma, verjemi bom že vedel kako se je obnašal. Prej sem vedno vozil pod 59. Gregi je z PE2 vozil pod 59, rekord je bil pod 58 pa je imel gumo letnik 08. Upam, da ti to da misliti. :wink: Ena možnost je, da še ni ulaufana ampak bomo videli.

Federalke RS-R je imel un na Twingu RS in je izboljšal svoj čas v primerjavi z originalnimi gumami za 0,2 sekunde.

Jero kolk hočeš, da jih vržem gor samo za ene 2 rundi na TA? A so že namontirane na feltnah? :D
Zaklenjeno