Pozdrav vsem skupaj. Pred dvema tednoma sem tudi jaz komaj dočakal svoj prvi avto:). Kolebal sam med Meganom 1.9dci in Clio 1.5 dci billabong. Zmagala je zadnja izbira. Clio 1.5 billabong. Ima 82 KM, 136000 km in sem njegov že tretji lastnik (kar mi ni pretirano všeč). Narejen je imel glavni servis pri 110000 km. Ohranjen je bolj srednje. Razne udrtine, odrgnine ki pa na srečo na daleč niso vidne. Prav tako je z notranjostjo. Volan je kot da bi oblil z lepilom in pustil da se posuši (to sem že videl pri večih cliotih) prestavna ročica znucana, sedeži vsi posvinjani. No pa da neham z kritiziranjem. Motor deluje odlično, menjalnik ravno tako, bremze, klima,......
Stvar ki mi je najbolj všeč pri tem avtu pa je poraba. Kljub (pre)težki nogi se ta ne dvigne čez 4.7l/100km

. V akustiko se nisem ravno spuščal ampak po besedah prijatelja lahko povem da imam zadaj 2 ovalca štirisistemska kenwodova baje 200w

, baje da je tudi radio kenwodov
Plani za naprej pa so: feltne, kakšen boljši radio, antenca (ki so mi jo odmontirali že tretji dan potem ko sem kupil avto), potem pa kakšno nižanje, širanje (distančniki). Kakšni predlogi dobrodošli.

tejle napisi na pragovih mi ne dajo miru

Še par slikc z starejšim bratcem na bencin

Še ena bolj v rožcah