Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)
Hvala.
Ko bo enkrat viška denarja bodo meglenke, kar pa dvomim da v bližnji prihodnosti, so mi nekatere stvari bolj pomembne
Pa novost:
Danes spet srečen ko ne vem kaj, čeprav me je en kolokvij v šoli povozil
Kupil sem Speedline Vega platišča, od clio 1.8 16v ph2. se pravi so 15 col, od forumaša CRASH
Čeprav bo jeba homologirat 195/50/15, ker ni tuva za speedline sploh :S
Tako da bom lahko šel maja ponovno na time-attack in to z manj straha za gume.
Bom pa jih še preden dam gume gor na novo pobarval, pa ne vem v kakšno barvo. Zbiram med belo, črno ali zelo temno grafitno. Kakšni predlogi za kako odštekano barvo? Nekaj mi tudi gre po glavi kaka oranžna ali zelena

Ko bo enkrat viška denarja bodo meglenke, kar pa dvomim da v bližnji prihodnosti, so mi nekatere stvari bolj pomembne
Pa novost:
Danes spet srečen ko ne vem kaj, čeprav me je en kolokvij v šoli povozil
Kupil sem Speedline Vega platišča, od clio 1.8 16v ph2. se pravi so 15 col, od forumaša CRASH
Tako da bom lahko šel maja ponovno na time-attack in to z manj straha za gume.
Bom pa jih še preden dam gume gor na novo pobarval, pa ne vem v kakšno barvo. Zbiram med belo, črno ali zelo temno grafitno. Kakšni predlogi za kako odštekano barvo? Nekaj mi tudi gre po glavi kaka oranžna ali zelena

Hah ti pa zelenaManIAK napisal/-a:Zelena, zelena, zelena....![]()
Avto je rumen in bi premalo kontrastno izpadlo rumena/oranžna...
To glede rumene/oranžne je res, da ne paše na rumeno, edino zelena bi potem bila dokaj ok za kontrast
Bomo videli pustimo se presenetit, so že doma v garaži, sam kaj ko sm jaz v mbju. V petek začnem brusit
ti si samo TUV zrihtaj od feln ko majo iste podatke ko tvoje tolko pa tolko jodov pa razmak pa da je na papirih TUV enak kot maš felne pa nebo nobenga problemaMarcY napisal/-a: Kupil sem Speedline Vega platišča, od clio 1.8 16v ph2. se pravi so 15 col, od forumaša CRASHČeprav bo jeba homologirat 195/50/15, ker ni tuva za speedline sploh :S
Hvala za odgovor, nekaj takega sem tudi mislil da bom moral narediti, spremeniti bo treba edino številko tuva, ime pa ne vem, gledajo? npr speedline treba tud napisat na tuv ali bo dovolj kr en firma?andrej86 napisal/-a:ti si samo TUV zrihtaj od feln ko majo iste podatke ko tvoje tolko pa tolko jodov pa razmak pa da je na papirih TUV enak kot maš felne pa nebo nobenga problemaMarcY napisal/-a: Kupil sem Speedline Vega platišča, od clio 1.8 16v ph2. se pravi so 15 col, od forumaša CRASHČeprav bo jeba homologirat 195/50/15, ker ni tuva za speedline sploh :S