1. kje bi se v lj dalo napolniti klimo za neko razumno ceno?
klima mi je nehala delat pozimi. kompresor še vedno dela, ventilator oz. hlajenje pa se ne vklopi.
2. ko je avto segret pa mam konstanten gas se spredaj desno pri motorju sliši ropotanje v stilu "trrrrrr", ko pa gas spustim se pa to neha. in ta zvok je vedno bolj anoying
3. ko menjam iz 1. v 2. se sliši spredaj desno nek pok. kot da bi neko železje udarilo ob železo oz. nekaj podobnega. to se sliši tudi v 2. brzini pod štangasom, v rikverc pod štangasom pa če se počasi peljem po kaki zjebani cesti ali makadamu. je to mogoče končnik?
4. ko perem zadnje šipe mi zadaj pri tistih plastičnih ušesih, kjer se zatakne zadnji rolo teče not voda! in to konkretno not curi. to se dogaja samo pri pranju z motorčkom zadnjega stekla. drugače, ko avto perem ročno ali v pralnici nič ne spušča. gledal sem že gumico zadnjih vrat pa je videt cela in je tudi na svojem mestu.
5. s čim spucat stekla odznotraj, da se ne bi tako rosile? kje se nahajo tisti sušilni filter kabine or something, da bi pogledal v kakšnem stanju je? je to draga zadeva?
hvala vsem za kakršnokoli informacijo!
LP