NIč novega, razen da je bil avto včeraj an tehničnem ker je potekla registracija in je šlo brez problema skozi, potrebno je menjat samo sprednjo desno štangico stabilizatorja.
V kratkem pa kakšna nova fotka.
lp, D
Renault Laguna 1.8 (NAVIGACIJA & Alu felge)
Malo čez 5 litrov olja gre v motor. Poglej v servisno ali na listke od servisov kakšno olje se je do zdaj točilo v avto.
Sicer pa kakšen Shell, Elf ali Total, 10W40 polsintetika bo čisto ok za F3P. Sam sem v scenica s podobno motorizacijo (F3R) točil Total Quartz 7000.
Sicer pa kakšen Shell, Elf ali Total, 10W40 polsintetika bo čisto ok za F3P. Sam sem v scenica s podobno motorizacijo (F3R) točil Total Quartz 7000.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Pubeci hvala za infos. Zdaj je not nek Elf če se ne motim je pa polsintetika 10w40.
Tako da drugi teden še servis, pa menjamo sprednjo desno štangico stabilizatorja kr nabija, pol pa ajmo dalje.
Pol pa še jo malo s polirko potegnem, je zima pustila nekaj sledi.
In pa malo rje je potrebno popravit na zadnjih obrobah, ni še lukenj in nič, ampak bo avto še nekaj časa ostal pri hiši tako da se bo tudi to zrihtalo.
Če je kak mojster za sanacijo tukaj an forumu, naj me prosim kontaktira in seveda če ni predrag.
lp, D
Tako da drugi teden še servis, pa menjamo sprednjo desno štangico stabilizatorja kr nabija, pol pa ajmo dalje.
Pol pa še jo malo s polirko potegnem, je zima pustila nekaj sledi.
In pa malo rje je potrebno popravit na zadnjih obrobah, ni še lukenj in nič, ampak bo avto še nekaj časa ostal pri hiši tako da se bo tudi to zrihtalo.
Če je kak mojster za sanacijo tukaj an forumu, naj me prosim kontaktira in seveda če ni predrag.
lp, D