med vožnjo se odpre motorni pokrov
med vožnjo se odpre motorni pokrov
ja, tako je bilo, danes ob 7h ko sem šel iz smeri lj proti novemu mestu se mi je pri grosuplu zgodila ena nenavadna izkušnja...odpru se mi je namreč motorni pokrov pri laguni II letnik 2002. Vozil sem cca 170km/h ko mi naenkrat nekaj poči na pokrovu in pokrov začne vibrerat ko hudič, zatem mi je javil tudi računalnik... bonet is not klousd, tako da usaka čast varnostnemu zatiču da je zadržal haubo zaprto...krivim namreč močan sunek vetra, ampak vseeno mislim da je taka napaka nedopustna? motorni pokrov je bil sigurno zaprt tako kot je treba...
pred slabim letom se je to zgodilo sosedu, vendar je varnostni zatič popustil in pokrov mu je odneslo na vetrobransko steklo, le-to zdrobilo, pokrov pa odlomilo...nevem kako lahko sploh pride do kaj takega??
pred slabim letom se je to zgodilo sosedu, vendar je varnostni zatič popustil in pokrov mu je odneslo na vetrobransko steklo, le-to zdrobilo, pokrov pa odlomilo...nevem kako lahko sploh pride do kaj takega??
nevem, kej takega se mi res še ni zgodilo! ja pokrov je bil sigurno zaprt tako kot mora bit. nazadnje sem menjal žarnice, to je bilo prejšnji petek al soboto...kar se pa zajle tiče pri meni zaenkrat use normano deluje, saj zajla je samo za odklep pokrova? al ma tud kakšno vezo pri tem da drži pokrov zaprt?
aja ja ja, razumem kaj je bla težava...no bom pogledou če je pri men tud kej v tem smislu... hvala za nasvetbfranc napisal/-a:Ma sej zajla dela normalno, sam fora pri sestri je bla v tem da ko je zajla zarjavela na ta obod, se je vse skupi premikal - obod in zajla, tako da je bila ta ves čas v položaju za odklep.Probaj pa še našpricat kjučavnico z WD jem.
Ma jest ne znam bolj razložit.
haubo zmeri zapiram tako, da jo spustim z višine, da se zaskoči sama. ko se mi je pa to zgodilo, sem pa ustavil na odstavnem in spustil z višine + pritisnil z dlanjo da sem se resnično prepričal da je zaprta.rogi2 napisal/-a:Te lahko vprašam,kako si pred tem,ko ti je privzdignilo pokrov zapru haubo?
Si jo pritisnil z dlanjo ali spustil z višine okoli 30 cm,da se sama zaskoči?
Meni se je na prvem avtu (Clio B1) ene 7-8 let nazaj zgodila podobna stvar. Havbo na AC odprto in mi razbilo vetrobransko steklo. Ni pa odpadla, ampak je ostala objeta na vetrobranskem steklu. Par 100m naprej je bilo ravno eno počivališče in sem avto tja parkiral, kam se peljem pa sem gledal spodaj pri brisalcih. Hitrost cca 120-130km/h.