Rad bi te viduskopusnik napisal/-a:dej dej, za 700€ ti jst doma nardim tiste diske pa ploščice...
Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Kaj pa je to takegaSpidojc napisal/-a:Rad bi te viduskopusnik napisal/-a:dej dej, za 700€ ti jst doma nardim tiste diske pa ploščice...
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Eh kompliciraš, kaj pa rabiš hlajene diske, saj niso tako majhni?... Upam da si edini, ki me nisi razumelSpidojc napisal/-a:nevem kako ti bo drejar naredu dvojne diske, kokr jest vem je to ulitek, pol pa šele podrejan
Ups, tole sem spregledal... Načeloma bo še vse objavljeno v tej temi.looli napisal/-a:eno vprašanje.
kaj boš z šasijo megana?
Kaj točno bo s šasijo od Megana še ne vem, enkrat pa bo verjetno pristala na odpadu (enkrat)
LP, Primož
Prišteješ še pakne za ročno cca. 60€ in si na 500€. To je bil moj namen, povedat da pač original deli so dražji in dokler je avto v garanciji ga itak voziš na uradne servise, poleg tega nekaterim kupcem to veliko pomeni (sicer nevem zakaj, ampak ok).schkorc napisal/-a:@Drmo: Sem spregledal tvoj post... Lepo da si še ti napisal cene, po tvojih cenah pride to skupaj cca 440€. Manjkajo še pakne (ne ploščice) za ročno, ki jih je tudi menjal.
Ampak kot si že ti napisal so to cene iz trgovine z avtodeli, on pa je kupil original zato ta razlika v ceni. Jaz sem pisal cene brez dela.
LP, Primož
To so cene z davkom iz Eurotona, brez popusta.
Za peugeota so na uradnem servisu ploščice in diski (cca. 400€) tudi do še enkrat dražji kot od TRW (cca. 250€)
Enigma motorsport
Sej če mislš norca iz mene špilat mi to lohk drugič v živo poveš, pa ne bom tikal tvoje temeschkorc napisal/-a:Eh kompliciraš, kaj pa rabiš hlajene diske, saj niso tako majhni?... Upam da si edini, ki me nisi razumelSpidojc napisal/-a:nevem kako ti bo drejar naredu dvojne diske, kokr jest vem je to ulitek, pol pa šele podrejan.
LP, Primož

@Spidojc: LOL
...
Saj pa se ne delam norca iz tebe
. Začelo se je s tem, da sem napisal, da ima kolega z vzdrževanjem BMWja več stroškov kot pa stane vzdrževanje Trafica, P206 in Clia skupaj. Napisano je bilo od ostalih označeno kot pretiravanje, zato sem kot primer napisal koliko stanejo zavore in spet je to bilo označeno kot pretiravanje. Sedaj pa sem (v sodelovanju s tabo) začel jst "pretiravati" kako bi lahko "šparali"
. Torej se ne delam norca iz tebe
.
Temo pa tikaj še naprej, ker že itak bolj sameva
.
@Drmo: Torej nama je za ostale verjetno uspelo dokazati, da je Grega dobil zavore ugodno, glede na to da je vse original BMWjevo, čeprav se nekaterim vseeno zdi pretirano. Zavore iz trgovine z avtodeli (z vprašljivo kvaliteto) bi ga za BMWja kot omenjeno s popustom prišle okoli 400€, za Clia pa več kot pol manj.
...
Seveda pa je mogoče tudi BMWja "poceni" (in napol) vzdrževati, da me ne bo kdo spet narobe razumel. Tudi kasko ni potreben.
In potem smo mi štajerci (vzhodno od Trojan) tisti od katerih se ne kupuje avtomobilov, češ da imamo (VSI) najslabše, karambolirane, pokvarjene, zanemarjene, ne-servisirane avtomobile?!?!?!?

BTW Ko smo že ravno pri tem BMWju... Ve kdo slučajno koliko stane nova volanska letev za takšno 5ko? Kakšna (dobra) alternativa? (upam da ne bo kdo predlagal, da si jo naj doma naredi
)
BMW - Freude am Fahren
.
LP, Primož
Saj pa se ne delam norca iz tebe
Temo pa tikaj še naprej, ker že itak bolj sameva
@Drmo: Torej nama je za ostale verjetno uspelo dokazati, da je Grega dobil zavore ugodno, glede na to da je vse original BMWjevo, čeprav se nekaterim vseeno zdi pretirano. Zavore iz trgovine z avtodeli (z vprašljivo kvaliteto) bi ga za BMWja kot omenjeno s popustom prišle okoli 400€, za Clia pa več kot pol manj.
...
Seveda pa je mogoče tudi BMWja "poceni" (in napol) vzdrževati, da me ne bo kdo spet narobe razumel. Tudi kasko ni potreben.
In potem smo mi štajerci (vzhodno od Trojan) tisti od katerih se ne kupuje avtomobilov, češ da imamo (VSI) najslabše, karambolirane, pokvarjene, zanemarjene, ne-servisirane avtomobile?!?!?!?
BTW Ko smo že ravno pri tem BMWju... Ve kdo slučajno koliko stane nova volanska letev za takšno 5ko? Kakšna (dobra) alternativa? (upam da ne bo kdo predlagal, da si jo naj doma naredi
BMW - Freude am Fahren
LP, Primož
Jaz pa sem v tistem času spet kupil še eno turbo petko
(tokrat v malce drugačni obliki
)... Fotke bodo namenoma v mojem naslednjem postu (z namenom da se lahko že sedaj zgražate in komentirate
).
LP, Primož
LP, Primož
Ampak to sploh ni slaba idejarobi1000 napisal/-a:Jst mislm, da je najboljš da se nas ene par združ pa naredimo muzej! K teh avtov se je zdej že kar nabralo!
Z vstopninami pa bi si malce lažje obnavljali avtomobile
"Dobiček" pa bi si seveda delili glede na število avtomobilov
Konec meseca bi tako bili bogatejši za minus, ki bi si ga ustvarili s tekočimi stroški muzeja (elektrika ipd.)
Očitno si jih ne želite dovolj, da jih ne kupiteboncl napisal/-a:In pol je čudn de ostali ne mormo nobene turbo petke nikjer dobit za kupt, kako le če je že škorc baraba vse pokupil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Že pred leti, ko je bilo teh 5k še precej so se večinoma prodale v tujino. Ko sem prodajal svojo belo, je bil 100 in 1 klic, dejansko si jo je prišel pa samo 1 pogledati. Starejši možakar iz Avstrije, ki si lasti Renault servis...
Mogoče bo pa tudi moja bela šla iz SLO, če ni pri nas kupca....
LP, Primož
- Primož Five
- Kraj: Logatec