hupa megane
hupa megane
Pozdravljeni forumaši!
Imam megana 1 (facelift) l2000 in mi ne dela hupa oz. neke čudne zvoke spušča...zdej pa mene zanima, kje se ta hupa nahaja in kaj bi lahko bilo narobe (se jo da popraviti ali bo potrebna menjava)?
hvala za odgovore!
Imam megana 1 (facelift) l2000 in mi ne dela hupa oz. neke čudne zvoke spušča...zdej pa mene zanima, kje se ta hupa nahaja in kaj bi lahko bilo narobe (se jo da popraviti ali bo potrebna menjava)?
hvala za odgovore!
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Če hupa čudne zvoke spušča potem ni zanič varovalka. Oksidirani so lahko kontakti ali pa je sama hupa zanič. Najbolje je da pelješ h kakšnemo avtoelektričarju da pogleda in da diagnozo. Nahaja pa se na voznikovi strani pod odbijačem.

Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
men je obcasno delala.Sebastijan napisal/-a:Èe hupa èudne zvoke spušèa potem ni zaniè varovalka. Oksidirani so lahko kontakti ali pa je sama hupa zaniè. Najbolje je da pelješ h kakšnemo avtoelektrièarju da pogleda in da diagnozo. Nahaja pa se na voznikovi strani pod odbijaèem.![]()
bolj ne kot ja
in sem jo zamenjal in sedaj deluje bp.
na origanl renault servisu je 9€
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
-
dr__de
Hupa je spredaj pod odbijačem na levi strani (za levo meglenko).
Drugač hupa je obvezna oprema in brez nje ne narediš tehničnega. Isto kot recimo pranje stekel.
Drugač hupa je obvezna oprema in brez nje ne narediš tehničnega. Isto kot recimo pranje stekel.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
V conradu jih imaš za dobrih 17€dr__de napisal/-a:nova na servisu pride 58,89€