hupa megane

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
paloma

hupa megane

Odgovor Napisal/-a paloma »

Pozdravljeni forumaši!

Imam megana 1 (facelift) l2000 in mi ne dela hupa oz. neke čudne zvoke spušča...zdej pa mene zanima, kje se ta hupa nahaja in kaj bi lahko bilo narobe (se jo da popraviti ali bo potrebna menjava)?

hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
Morphy

Odgovor Napisal/-a Morphy »

žal ti ne morem pomagat... me pa zanima če jo dejansko uporabljaš ? :) v 8 letih še nism enkrat uporabil te zadeve, sploh ne vem če dela :lol:
Uporabniški avatar
paloma

ja včasih pa jo, ko je treba kakemu bumbarju potrobit :lol: Pa še tehnični bo kmalu, pa na živce mi gre če na avtu kaj ne dela tko kot bi moglo :roll:
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

nahaja se verjetno nekje spredaj v desnem ali pa levem kotu pod pokrovam motorja. kot neka trobenta je, iz plastike. če malo pogledaš boš hitro opazil;) kaj pa bi to bilo ti pa neznam povedat. mogoče je kakšnem slab kontakt, mogoče je kakšna smet v tisti trobenti,...
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

se mi je že zgodilo da je šla varovalka! poglej v mojem primeru je bila samo hupa na posebej varovalko! nevem pač moj nasvet!
Uporabniški avatar
Sebastijan
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Sebastijan »

Če hupa čudne zvoke spušča potem ni zanič varovalka. Oksidirani so lahko kontakti ali pa je sama hupa zanič. Najbolje je da pelješ h kakšnemo avtoelektričarju da pogleda in da diagnozo. Nahaja pa se na voznikovi strani pod odbijačem. :) :)
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

Sebastijan napisal/-a:Èe hupa èudne zvoke spušèa potem ni zaniè varovalka. Oksidirani so lahko kontakti ali pa je sama hupa zaniè. Najbolje je da pelješ h kakšnemo avtoelektrièarju da pogleda in da diagnozo. Nahaja pa se na voznikovi strani pod odbijaèem. :) :)
men je obcasno delala.
bolj ne kot ja
in sem jo zamenjal in sedaj deluje bp.
na origanl renault servisu je 9€
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Mooja je bla polna vode, pa je tud spuščala zlo sumljive zvoke. To sm zvedu pol ko sm mel že kupljeno drugo in sm to odmomteru dol. Je blo p zanimivo vidt kok vode je dejansko blo v njej :D
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
paloma

varovalka sigurno ni, ker hupa dela, samo je tak čudn zvok...kot da bi napol delala :roll: Bom jo poiskal ko bo malo boljše vreme :roll:

A nova original pa 9€ pride? :D Fajn, bomo šli kr po novo, za ta dnar se ne splača s staro zajebavat :)

Hvala :wink:
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

moja tud neke čudne zvoke spušča, zgleda jo je neki zalilo :roll: Kje se pa najlažje pride zraven, od spodaj al od zgoraj?
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

nova na servisu pride 58,89€ :lol:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Hupa je spredaj pod odbijačem na levi strani (za levo meglenko).
Drugač hupa je obvezna oprema in brez nje ne narediš tehničnega. Isto kot recimo pranje stekel.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

dr__de napisal/-a:nova na servisu pride 58,89€ :lol:
V conradu jih imaš za dobrih 17€ :D http://shop.conrad.si/websale7/?shopid= ... b%2Fmd5%7D
Slika
Odgovori