oorsh ima prav. Se opravičujem in bom napisal v čim lepši Slovenščini, da bo razumljivo vsem.
Izpušni lonci Byfabiani so narejeni zelo kvalitetno in verjamem, da bodo zdržali zelo dolgo časa zategadelj jih priporočam tudi vsem ostalim. Poleg tega je velikost loncev čisto po želji saj je vsak lonec unikat, za vsako stranko posebej.
Bo dobro?
OP: zavoljo boljše razumljivosti priporočam zborni jezik pri pisanju in zborni govorni pri podajanju oralne replike. Zgoraj napisano besedil tako ustreza kriterijem slednjega a nikakor kriterijem zbornega (bom rekel napisanega) jezika.
Symon napisal/-a:oorsh ima prav. Se opravičujem in bom napisal v čim lepši Slovenščini, da bo razumljivo vsem.
Izpušni lonci Byfabiani so narejeni zelo kvalitetno in verjamem, da bodo zdržali zelo dolgo časa zategadelj jih priporočam tudi vsem ostalim. Poleg tega je velikost loncev čisto po želji saj je vsak lonec unikat, za vsako stranko posebej.
Bo dobro?
oprosti narobe sem zastopil, pač mislu na top shit kot kot top sraje
Lepo je naredu caserman. Za moje pojme bi blo lah mal glasnejš tko k je moj ampak drugač se pa vid razlika med serijskim in tem zdej... Še z navadnim filtrom bi mogu probat, oz.. boš probu
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Little_tortilia_boy napisal/-a:to more it zdej k pr norcih
Trga gate ampak saj to ti najbolj veš ker si vse to že imel.
EDIT: da ne bo kdo narobe razumel še v knjižni Slovenščini: "Ja zelo dobro pospešuje, toda saj ti si že bil na tem pred menoj in tudi veš, kakšna je razlika."
Koliko? A ful občutno ali čisto minimalno? Ker pri meni, če ne bi vedel, da pri 5000 obratih cukne tudi zdaj skoraj ne bi opazil ker že prej lepše vleče.
Ja no občuti se,ne pa tolko kot prej.Samo pa se občuti,če naprimer nisi pozoren na to, pa prideš do tja z obrati , te bo sunek spomnil da si tam z obrati.