Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kam si pa pelu tole zmontirat?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Ogromno ljudi (ne samo na tem forumu) mi je priporočilo tega http://servis-caserman.si/ tako, da verjamem, da ne bo slabo narejeno.

Kaj več pa jutri, ko bom videl (in slišal :oops: ) rezultate.
Uporabniški avatar
nightmare

Upam, da si se zmenu, da ti naredi lastnik ker ostali so kot bi imel dve levi roki in napou slepi.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Tudi lastnik je šelebajsek. Mojo mat je napizdu, ko je pripeljala 3 dni star rjaveč lonec nazaj pod reklamacijo. Mogoče je imel samo slab dan.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Ma legende sta oba dva tam! Sam znat morš najdt skupen jezik :lol:
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
nightmare

Sej kar se odnosa tiče mi je bol vseen ma kar se pa dela tiče pa ne bom izgublou besed.
Sej pravm lastnik je še nekako tist ata in podmladek je pa groza.
Vsaj ko sm biu jst in še par znancev tam je blo tko lahko, da je zdaj drugače.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Sodelavec je bil 3 tedne nazaj tam, je mel za zamenjat komplet od katalizatorja do zadnjega lonca, pol urce dela, poceni, 2 leti garancije in kolkr sm vidu izpod avta lepo zavarjeno, tko da mislim da kar dobr nardi.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

mam še jest eno :D kolega je hnemu pelu RS-a da mu lonce skp zvari pa namontira, pa sej je pero odloču da se bo mal zapelu in mu je iz 4. prestave v 1. nametu. Pa ni biu lih serijski menjalnik gor, tko da je odšteu krneki dnara se mi zdi :D
Symon napisal/-a:Ne potem nisem bil jaz, niti Caserman. :D
al pa :D :D :D
Uporabniški avatar
Symon

No ja ob 7ih gotovo ni bil ker bi se moral teleportirati tja. Če pa se že fura in zjebe menjalnik mu bom pa hvaležen, ker bi mi naredil uslugo in bi imel jaz en strošek manj. :lol: Vsaj na mestu ne more terati do blokade ker je na 4300 obratov po novem. :shock:

Sicer pa saj bom danes videl rezultat. In kolikor sem videl bo avto zrihtal šefe, saj je tudi rekel, da si mora za to vzeti kar cel dan, da bo oreng narejeno. :wink:

Pa ne me psihirat, z avspuhi nasploh nimam sreče. Že na 100NXa mi je avspuhar dal čudn sredn lonc (lih 1cm manjši kot je bil premer cevi), 200SX sem kupil z čudnim (spet pošvasanim z različnimi debelinami) downpipeom, tule mi je prvi avspuhar naredil samo sranje s prevelikim srednjim loncem in za tak denar bi bil čas, da mi naredi nekdo dober avspuh. :smt046 Zaradi šalabajzarjev sem začel večino stvari sam delat, če ne bom pa res začel še avspuhe sam delat. :lol: Sam v lonce imam zaupanje, za sistem bom pa danes videl.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Jst sm s perotom zlo zadovoln. Ubistvu nimam pripomb čez nobenga tm (tud Tedi je uredu :lol: ), ker je pocen, če je pa kej mal pošalabajzan je pa to tako ali tako pri vseh in za ta denar je to to.

Problem je pri serijskih loncih ker imajo ponavadi kakšen čudn fi in potem al ni aftermarket s takim fijem, al ga majstri nimajo in potem je "pošalabajzan". Peter res dobr nardi če mu prineseš cevi in lonce, Vedno ti tud svetuje in če kaj nima potem ti pove, sploh če si mal pikolovski. Če se gre pa za en navadn skret (1.2, 1.4, pa ta jajca) pol je pa itak vseen.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
nightmare

Mene je najbl jezil ker so mi na katalizatorju porezal prirobnce(sploh ne vem zakaj) in nrdil komplet avspuh od začetka do konca v enem delu.
Tko, da se ga sploh ni dal dol dobit in vse so varil kr na avtu.
Uporabniški avatar
Symon

To je pa una, ki ji je Spidojc blendal, mahal ter piskal nato pa ugotovil, da nisem jaz. Ona si je pa najbrž mislila "en čudak z ventilarjem je fasal orgazem ko vidi RSa". :lol:

Avspuh zmontiran, vsi dvomi so odšli. Delal je šefe, narejeno je čisto OK. Pač ne more narediti čudeža, če mora švasati skupaj krivine in se vidijo švasi. Kilometri so pomoje isti kot so bili. :lol: Kar se tiče zvoka sem pa zadovoljen. Ko sem ga zakurblal je narwedil BRUUM, potem je pa utihnil. Vse skupaj je samo za kak decibel glasnejše kot original. :shock: Če ga stisnem se sliši malo (ampak poudarjam MALO) globji zvok, ampak 95% ljudi ne bi ugotovilo, da ni original. Ko ga stisnem do konca se pa sliši airbox, pa malenkost se nekaj sliši, da zadaj hoče basirati ampak ni sile. V glavnem glede na to kako se je lepo videlo čez avspuhe je avto tih, da sem težko sprejel, da je kaj takšnega možnega. 8)

Kako je s kvaliteto švasov bo pokazal čas. Za lonce sem prepričan, da so top shit.

PS: A kdo rabi en lonec, cev ima fi 60mm, dolg je cca 30cm, je pa ovalen ene 12x15, mogoče 20cm? Je praktično nov (pol leta star) in ga prodajam ker je bil prevelik za srednji lonec. Je pa direkten. :D
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Počak da se mal prepiha, moj je bil na začetku tut čist tih zdej pa veš kolk ropota.
Slika
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

in zkaj symon bi bili lonci top shit?? možakar, ki predeluje v velike številke konjev uporablja že dolgo fabi izpuhe in še vedni jih bo naprej uporabljal, če zdržijo te lonci od 400KM naprej, bojo na tvojmu cliu večno držali, še celi dan jih nimaš gor in so že tkoj top shit....mislim :roll:
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Wily, narobe si razumel Symona, izraz "top shit" pomeni da je nekaj najboljše v svoji klasi oz. za svojo ceno.
Npr. rečeš moj avto je top shit, to ne pomeni da je slab, ampak da je špica, zakon, hud, najboljši, najjači, ipd.

lp
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Zaklenjeno