Clio200 - CUP
Ni tolk problem v samem vzdrževanju vozila, bolj me muči moja pretirana skrb do avta. Bilokam grem z avtom, samo študiram da mi ga kdo ne rukne z vrati, da mi ga kdo ne podrsa...ko slišim da kakšen kamenček zakroži po koloteku bi vso jezo najraje stresu na cestno podjetje, itd....
Zgleda da je pri tej "obsedenosti" nekje meja in jaz sem jo očitno dosegu.Se mi zdi, da se ni vredno tolko sekirat za avto. Najraje bi ga prodal kakšnemu ljubitelju, ki ga bo še naprej čuval in vzdrževal kot jaz.
@Mark. Cena na PM.
Zgleda da je pri tej "obsedenosti" nekje meja in jaz sem jo očitno dosegu.Se mi zdi, da se ni vredno tolko sekirat za avto. Najraje bi ga prodal kakšnemu ljubitelju, ki ga bo še naprej čuval in vzdrževal kot jaz.
@Mark. Cena na PM.
Matr kot, da bi bral svoje misli.ManIAK napisal/-a:Ni tolk problem v samem vzdrževanju vozila, bolj me muči moja pretirana skrb do avta. Bilokam grem z avtom, samo študiram da mi ga kdo ne rukne z vrati, da mi ga kdo ne podrsa...ko slišim da kakšen kamenček zakroži po koloteku bi vso jezo najraje stresu na cestno podjetje, itd....
Tud sam raj fehtam za prevoz do Lj kot, da puščam avto med tednom parkiran pred blokom ker tud zaspat ne morm.
Sam smo pacijenti.
Fantje niste resni. Razloge, ki si jih opisal te bodo žrli tudi pri naslednjem avtu in ne verjamem, da boš vozil kak slabo vzdrževan avto, če si tako natančen kot sem razumel iz te teme. Jaz na svojem nimam niti ene udrtine na boku. Pač malo bolj izbiram kje in kako parkiram. Kar se cest tiče so res slabe in na mojem je posledica rahlo zvito platišče (prekleta udarna jama), nekoliko speskani prednji pragovi pri blatniku, na račun ETja platišč . Še vseeno se zaradi vsega tega ne mislim odpovedat RSu in prav tako verjamem, da tudi ti ne; vsaj to ne sme biti razlog po mojem mnenju.
Škoda, da bi prodal tak avto v katerega si vložil veliko truda. Jaz vas enostano ne razumem. Kupite nov avto in po nekaj 1000km ga že prodajate; to mi pač, da mislit, da si pred nakupom niste dovolj realno zastavili obveznosti, ki jih tak avto "zahteva".
Se pardoniram, a sem moral tole izjavit. Po drugi strani pa v prihodnosti še upam na nekaj takih primerov, saj bom laže prišel do dobrega rabljenega avta
Škoda, da bi prodal tak avto v katerega si vložil veliko truda. Jaz vas enostano ne razumem. Kupite nov avto in po nekaj 1000km ga že prodajate; to mi pač, da mislit, da si pred nakupom niste dovolj realno zastavili obveznosti, ki jih tak avto "zahteva".
Se pardoniram, a sem moral tole izjavit. Po drugi strani pa v prihodnosti še upam na nekaj takih primerov, saj bom laže prišel do dobrega rabljenega avta
Koliko ga ceniš ?
Sicer pa tako kot razmišljaš ti vrjetno razmišljamo vsi ostali ljubitelji avtomobilizma in svojih avtomobilov.
Samo neka meja zdrave pameti pa res mora bit
Meni so avto v prvih 14ih dneh lastništva dvakrat grdo ruknili z vrati.. pa sem se malo zamislil ko sem skoraj umoril brezobraznega mulca vpričo njegove mame.
Sicer pa tako kot razmišljaš ti vrjetno razmišljamo vsi ostali ljubitelji avtomobilizma in svojih avtomobilov.
Samo neka meja zdrave pameti pa res mora bit
Meni so avto v prvih 14ih dneh lastništva dvakrat grdo ruknili z vrati.. pa sem se malo zamislil ko sem skoraj umoril brezobraznega mulca vpričo njegove mame.