Clio200 - CUP

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Matjaz46
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

če ni preko 300, je brezveze!!
Matjaz46
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

andrej86 napisal/-a:ti mi povej,kdo je dandanes še tak nor da bo registriral in fojtral 200 konjev ? :D
Emmm :twisted: :lol:

@ManIAK - vedno nižje toneš :a2_grinn
No.2X7Y
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Matjaz46 napisal/-a:če ni preko 300, je brezveze!!
odvisno za kaj rabiš avto :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Škoda...Na koliko pa okvirno ciljaš?

WolfOz, kaj ti sedaj voziš?
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Ni tolk problem v samem vzdrževanju vozila, bolj me muči moja pretirana skrb do avta. Bilokam grem z avtom, samo študiram da mi ga kdo ne rukne z vrati, da mi ga kdo ne podrsa...ko slišim da kakšen kamenček zakroži po koloteku bi vso jezo najraje stresu na cestno podjetje, itd....

Zgleda da je pri tej "obsedenosti" nekje meja in jaz sem jo očitno dosegu.Se mi zdi, da se ni vredno tolko sekirat za avto. Najraje bi ga prodal kakšnemu ljubitelju, ki ga bo še naprej čuval in vzdrževal kot jaz.

@Mark. Cena na PM.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

ManIAK napisal/-a:Ni tolk problem v samem vzdrževanju vozila, bolj me muči moja pretirana skrb do avta. Bilokam grem z avtom, samo študiram da mi ga kdo ne rukne z vrati, da mi ga kdo ne podrsa...ko slišim da kakšen kamenček zakroži po koloteku bi vso jezo najraje stresu na cestno podjetje, itd....
Matr kot, da bi bral svoje misli.
Tud sam raj fehtam za prevoz do Lj kot, da puščam avto med tednom parkiran pred blokom ker tud zaspat ne morm.

Sam smo pacijenti. :lol:
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Škoda, ampak razumem tvoje razloge, nas je kr velik pacientov nightmare ja :lol:
Upam da dobiš vsaj tolk za njega kot računaš.
če ne pa naprej pazit na njega tak kot si opisal :D
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Fantje niste resni. Razloge, ki si jih opisal te bodo žrli tudi pri naslednjem avtu in ne verjamem, da boš vozil kak slabo vzdrževan avto, če si tako natančen kot sem razumel iz te teme. Jaz na svojem nimam niti ene udrtine na boku. Pač malo bolj izbiram kje in kako parkiram. Kar se cest tiče so res slabe in na mojem je posledica rahlo zvito platišče (prekleta udarna jama), nekoliko speskani prednji pragovi pri blatniku, na račun ETja platišč . Še vseeno se zaradi vsega tega ne mislim odpovedat RSu in prav tako verjamem, da tudi ti ne; vsaj to ne sme biti razlog po mojem mnenju.
Škoda, da bi prodal tak avto v katerega si vložil veliko truda. Jaz vas enostano ne razumem. Kupite nov avto in po nekaj 1000km ga že prodajate; to mi pač, da mislit, da si pred nakupom niste dovolj realno zastavili obveznosti, ki jih tak avto "zahteva".

Se pardoniram, a sem moral tole izjavit. Po drugi strani pa v prihodnosti še upam na nekaj takih primerov, saj bom laže prišel do dobrega rabljenega avta :wink:
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

Mark napisal/-a:WolfOz, kaj ti sedaj voziš?
Micro in BMWja :lol: vse samo stare kante :lol:
No.2X7Y
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Kaj a babo boš tud pustu, če boš vidu, da se drugi tipi za njo obračajo? :lol: :lol: :lol:
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
kregl

Odgovor Napisal/-a kregl »

Zato sem pa js kupil pošrinfanega v naprej

Spijem ko dojenček od takrat. :lol:
Uporabniški avatar
rambo

Odgovor Napisal/-a rambo »

najboljse potem imet dva avta
enega ko se ti smili vse na njem

pa en zanesljiv avto za vsak dan za katerega se ti j.... po domace
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Matjaz46

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

ne verjamem da ga boš prodal za tak denar kakšnega bi ti hotel, tak da ni panike!
se vidimo na racelandu, še prej pa mi2 pod roglo...
Matjaz46
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Koliko ga ceniš ?

Sicer pa tako kot razmišljaš ti vrjetno razmišljamo vsi ostali ljubitelji avtomobilizma in svojih avtomobilov.
Samo neka meja zdrave pameti pa res mora bit :D

Meni so avto v prvih 14ih dneh lastništva dvakrat grdo ruknili z vrati.. pa sem se malo zamislil ko sem skoraj umoril brezobraznega mulca vpričo njegove mame. :lol:
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Avto bos prodal, ker ti ga je zal vozit po pesku kdj pa kdj in, ker ti ga kdaj pa kdaj kdo rukne? svasta.... :roll: :roll: si ti kupil avto ali je avto tebe?
To ne pomeni, da ga ne merkej in, da ga vozi kot, da imas terenca ampak vseeno....prespi malo in...."avto je le prevozno sredstvo" .
Odgovori