Clio Vzmeti
Pozdravljeni!
Imam clio-ta 1.5 dci in se odločam za nižanje podvozja gledal sem gewinde od raceland pa me zanima če ima kdo izkušnje s tem podvozjem, ali mi priporočate kaj drugega seveda ceni primerno za te gewinde bi odštel 230€. Se mi splača raje vzet samo vzmeti? Na avto bodo šle pa alu platišča z gumami 195 50 15.
Imam clio-ta 1.5 dci in se odločam za nižanje podvozja gledal sem gewinde od raceland pa me zanima če ima kdo izkušnje s tem podvozjem, ali mi priporočate kaj drugega seveda ceni primerno za te gewinde bi odštel 230€. Se mi splača raje vzet samo vzmeti? Na avto bodo šle pa alu platišča z gumami 195 50 15.
da ne odpiram nove teme, zmontirane imam receland gewinde, imam pa sledeč problem, zadaj imam zvišano na max višino, kljub temu če se vsedejo 2 na zdajne sedeže se mi avto posede in mi drsa guma v zadnje blatnike. Kako naj rešim problem? Razmišljal sem da bi stršal zadnje amotrizerje, bi bilo ti izvedljivo?
Kere gume maš? Kere feltne? Kuk col, kuk širine, kak ET???
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Če stršaš amortizerje ne bo nič drugače, saj so fedri tisti, ki povejo kolikšen bo hod. Mogoče bi lahko kaj podložil pod fedre, ali pa povaljčkal blatnike.fricko napisal/-a:da ne odpiram nove teme, zmontirane imam receland gewinde, imam pa sledeè problem, zadaj imam zvišano na max višino, kljub temu èe se vsedejo 2 na zdajne sedeže se mi avto posede in mi drsa guma v zadnje blatnike. Kako naj rešim problem? Razmišljal sem da bi stršal zadnje amotrizerje, bi bilo ti izvedljivo?
Ma kaj ga serjete, kaj boš tršal? Sej ni čudno da v mokrem vsem riti plešejo 
Pa si siguren da drgne ob blatnik? Je guma ob strani kej podrsana? Ker kljub temu da imaš kar široke feltne, ti pri tem ET-ju še neb smelo nič drgnit, problem je tam od 25mm in manj.
Pa si siguren da drgne ob blatnik? Je guma ob strani kej podrsana? Ker kljub temu da imaš kar široke feltne, ti pri tem ET-ju še neb smelo nič drgnit, problem je tam od 25mm in manj.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ločiš os x od y?
Če ti drsa ob blatnik, pomeni da je guma preveč ven (levo in desno), torej je treba zmanjšat ET, se pravi če imaš distančnike jih menjaš za tanjše, če ne pa feltne z večjim ET-jem. Sicer se pa da blatnike še malo povaljčkat da so širši (kar je mogoče še najboljša opcija).
Vzmeti in amortizerji tukaj nimajo veze, tudi če daš še enkrat trše vzmeti, ti bo drajsalo ko boš imel 200kg v prtljažniku
Če ti drsa ob blatnik, pomeni da je guma preveč ven (levo in desno), torej je treba zmanjšat ET, se pravi če imaš distančnike jih menjaš za tanjše, če ne pa feltne z večjim ET-jem. Sicer se pa da blatnike še malo povaljčkat da so širši (kar je mogoče še najboljša opcija).
Vzmeti in amortizerji tukaj nimajo veze, tudi če daš še enkrat trše vzmeti, ti bo drajsalo ko boš imel 200kg v prtljažniku
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku