za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
wily napisal/-a:prav lepo spuščen, ko boš pol dal poleti 17ke gor pa poglej če bo šlo še kak cm dol da bo še lepš na unim felgam res ubijalski, tud z radkapam zgleda hud, mu prav nič ne fali
đaba napisal/-a:za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
čist vse ti dam prov! neuporaben avto, sploh za vsakdanjo vožno tako kot bo! :S mam u mislih malo dvignit!
đaba napisal/-a:za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
čist vse ti dam prov! neuporaben avto, sploh za vsakdanjo vožno tako kot bo! :S mam u mislih malo dvignit!
pussy čist ok je tako
ja je ok! sam pelet bi se mogu zraven :S katastrofa trd!! Evo danes naredu optiko in avto se je dvignu za 3 cm! vspredi in vzadi!
R19-racing napisal/-a:ko se navadis da je tako nizek je cisto ok a je ful tr odzadi?kki moj ni nic amortiziral sm nalozil 500kg krompirja pa je sel 1mm dol lepo clio....
trt je bil ko kamen! pelu sm ga na opriko in ko je vidu, smo takoj ga dvignal za 3 cm, ker so bli vsi amortizerji cist skupi stisjeni sploh niso delal fedra je vspredi kr skakala dor pa dol!