Clio I,II,III

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
đaba

Odgovor Napisal/-a đaba »

za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
Style'R
Kraj: okolica Velenja

Odgovor Napisal/-a Style'R »

Sash napisal/-a:hudooooo :shock: :D a to pa nč ne poveš aaaaaa???
hahaha, nisem hotu govorit, da nebi slucajno pol kej umes prislo... pa da nebi blo pol nič!
Slika
Style'R

boncl napisal/-a:Hahahaha sam ne morš iz svoje kože a????
Morš zmeri met najnižjega cliota nima veze ker model :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hahaha res je, zgleda da je tp v krvi! :)
Slika
Style'R

MuRiCi napisal/-a::D lep že lep,sam nič kej preveč uporaben je tk nizek :?
to pa res :S sej bomo vidli kak dolk bo tak! u mislih mam, da ga bom malo dvidnu!kdaj? newem
Slika
Style'R

jure napisal/-a:
Style'R napisal/-a:
franko napisal/-a:Fajn zgleda, sam ležečim polcajem se boš mogu res izogibat :P

Kako so pa kej nastavljivi? Samo sprednji po trdoti in višini, ali tudi zadnji?
samo po višini so obojni!
kolko pa kaj pridejo te gewinde.cena.pa kdo jih dobavlja
230 € sm dal! nek tip iz domzal... mas oglas na avtonet -> oprema -> in napiši gewinde
Slika
Style'R

bam88 napisal/-a:uhuhu zakon zgleda tole :D samo se vecje feltne pa si zmagu
bobo, spomladi 8)
Slika
Style'R

wily napisal/-a:prav lepo spuščen, ko boš pol dal poleti 17ke gor pa poglej če bo šlo še kak cm dol da bo še lepš na unim felgam :D res ubijalski, tud z radkapam zgleda hud, mu prav nič ne fali :P :wink:
bomo vidl kak bo! sej se cujemo!
Slika
Style'R

Nos napisal/-a::shock: je****i to pa je v podn :?
važn, da je teb všeč :wink:
:P :D
Slika
Style'R

đaba napisal/-a:za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
čist vse ti dam prov! neuporaben avto, sploh za vsakdanjo vožno tako kot bo! :S mam u mislih malo dvignit!
Slika
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Style'R napisal/-a:
đaba napisal/-a:za moje pojme je tole več kot preveč spuščen, ker avto potem rata vsaj za moje mneje in potrebe čisto ne vozen (odpadejo robniki, kak hribček ko se je treba umaknt, makadanska cesta z luknjami, ležeči policaji, težjih stvari ne morš furat kr ti ravsa zadi guma itd..)... ok za car showe je ql, sam za ostalo pa nekak ne...
čist vse ti dam prov! neuporaben avto, sploh za vsakdanjo vožno tako kot bo! :S mam u mislih malo dvignit!
pussy :D čist ok je tako :D
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

ko se navadis da je tako nizek je cisto ok :D a je ful tr odzadi?kki moj ni nic amortiziral sm nalozil 500kg krompirja pa je sel 1mm dol :D lepo clio....
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Men tole grdo zgleda - kot da bi bil s kako tono obtežen na strehi...

Kkšn centi, dva gor, pa bo verjetno čist drgač zgledal :)
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

Ko bo mau lepš vreme sporoč kako se ti tele gewinde kej obnesejo, če se splača kupt za tak dnar :D
Style'R

andrej86 napisal/-a:
Style'R napisal/-a:
pussy :D čist ok je tako :D
ja je ok! sam pelet bi se mogu zraven :S katastrofa trd!! Evo danes naredu optiko in avto se je dvignu za 3 cm! vspredi in vzadi!
Slika
Style'R

R19-racing napisal/-a:ko se navadis da je tako nizek je cisto ok :D a je ful tr odzadi?kki moj ni nic amortiziral sm nalozil 500kg krompirja pa je sel 1mm dol :D lepo clio....
trt je bil ko kamen! pelu sm ga na opriko in ko je vidu, smo takoj ga dvignal za 3 cm, ker so bli vsi amortizerji cist skupi stisjeni :) sploh niso delal :) fedra je vspredi kr skakala dor pa dol!
Slika
Odgovori