Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Sej se pr men tud vidi... Sam odprem čep pa je! :D
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

A gretje ti dela? Ker jst sm meu tud problem stem, čim sm spucou sistem, naliu nou antifriz pa je blo čez par dni spet vse rjavo. Po tem ko sm zamenjal pečko je pa mir. No le na Racelandu je vrglo vn še nek svinjarije k smo ga mal prežgal. :lol:
Uporabniški avatar
Waxxx

Gretje načeloma dela... Kako dela v primerjavi z novim, pa težko povem! :)

Sem pa glih iz pečke potegnu največ usedlin ob menjavi hladilne tekočine, tako da zgleda je neki na tem...
Slika
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Waxxx napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Sam na tvojem avtu pa tele feltne res nenormaln dobr zgledajo. 8)
You are now my friend again! :lol:
waxxx, to je itak reku sam zato da bi bil spet njegov prjatu.. kako malo je potrebno.. :D hude slike drgač
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Ja Gretje je hudič. Jaz bi moral tud pečico zamenjat :roll:

Ali jo spucat na nekak način, pa nevem kako.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

močan vodni curek notr v cevi pa boš vidu kako svinarija vn leti :wink:
Uporabniški avatar
nightmare

sunko napisal/-a:močan vodni curek notr v cevi pa boš vidu kako svinarija vn leti :wink:
To pomaga do neke mere. Sam sm pr sebi to večkrat naredil, vedno je šla svinjarija vn ma nikoli vsa in nikoli dovol. Ko sm pečico zamenjal in staro razrezal je bilo še vedno 3/4 prekatov zamašenih.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Sej men ko je plus zunaj nekako greje. Sam ko gre pod minus 3 ne greje prav nic. In zmrzujem ko prasica :lol:

na belem cliotu sem jo ze zamenjal. Sam menjava me je prisla kostat 150e
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Markolino napisal/-a:Sej men ko je plus zunaj nekako greje. Sam ko gre pod minus 3 ne greje prav nic. In zmrzujem ko prasica :lol:

ja itaq da te je, ker morš dat celo armaturo dol, ker drgač ne prideš noter. se pa lotiš sam in te pride max 2ure dela :wink:
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

wily napisal/-a:
Markolino napisal/-a:Sej men ko je plus zunaj nekako greje. Sam ko gre pod minus 3 ne greje prav nic. In zmrzujem ko prasica :lol:

ja itaq da te je, ker morš dat celo armaturo dol, ker drgač ne prideš noter. se pa lotiš sam in te pride max 2ure dela :wink:

No jzt lahko iz prve roke povem, da če nisi še jemal armaturke dol pol definitivno ni 2 ure... jzt sm se takrat use skupi zajebavu ene 4 ure da sm use razkopu, zamenju in pa spravu nazaj skupi, ampak se je splačal :D
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
schkorc

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Markolino napisal/-a:Ja Gretje je hudič. Jaz bi moral tud pečico zamenjat :roll:

Ali jo spucat na nekak način, pa nevem kako.
Če ti piha vsaj malo toplo lahko poizkusiš s čistilom vodnih hladilnikov/kilerjev/pečk (radiator flush). To lahko kupiš v vsaki lokalni trgovini z avtodeli ali pa tudi na Renault servisu prav Renaultovo zadevo. Zadeva deluje, če ni pečka čisto zabasana.

Drugače pa ena izmed tem na forumu: http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=30662

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
nightmare

Ja sam sm nalil to zadevo od Elfa notr in je kr prteklo svinjarije vn. S tem, da sm prej z navadno vodo dodobra spral sistem. Sem pa potem vseeno zamenjal še pečico tako, da kako je učinkovalo na gretje ne vem.

Aja in menjava pečice definitivno ne traja samo 2 uri. Edino, če je bila armaturka že n-krat sneta in jo drži samo še vsak četrti vijak. Da ne omenjam brisalcev in ventilatorja.
Uporabniški avatar
wily

Odgovor Napisal/-a wily »

jero_13 napisal/-a:
wily napisal/-a:

No jzt lahko iz prve roke povem, da če nisi še jemal armaturke dol pol definitivno ni 2 ure... jzt sm se takrat use skupi zajebavu ene 4 ure da sm use razkopu, zamenju in pa spravu nazaj skupi, ampak se je splačal :D
am jero, jst sem pa že ene par armaturk dol mel :P zadnič sem kolegu menjal pečko in nisem rabil več kot 2uri, vem vsak vijak in postopek kako se dol jemlje, pač jst potrebujem tok, tist pa ko še ni tega delal si bo čas uzel in vse razdiral, da bo na konc vesel ko bo zrihtano :D :wink:
Uporabniški avatar
Waxxx

Buhtl je dobu imitatorja:

Slika

Slika
Slika
Uporabniški avatar
__666__

Odgovor Napisal/-a __666__ »

Zdej bomo lahk pocasi organizirali Williams srecanje...men tut takle krasi vitrino ze ene 3 mesece(pa se 2 renojeva lepotca) :D

Drugac pa zadnc sma se mislim da srecala sam sma tolk hiter padla drug mim drugega da nism mel casa pozdravit al pa poblinkat :D
Clio 2.0 16V
Slika
Zaklenjeno