Aja iz tamDoctor DJ napisal/-a:hmm, en čas ti bo
aja, iz kterga konca si ti? jaz iz Zg. Bistrce
Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- gagi'd hype
Člansko sem že dobil, bla ekstremno hit doma
čakam še sam na nalepke
Pravtako sem menjal olje na avtu, čeprav je samo 7500 od prejšne menjave, je vseeno eno leto od tega in sem menjal vse filtre in olje(ter en ležaj). Nekaj dela še imam z zavorami, potem pa nestrpno čakanje na raceland, tako da letos se bom tudi jaz udeležil čim več teh zadev

Pravtako sem dobil prvo pošilko iz UK, cena je bila za vse barve enaka, tako da sem moral vzeti rumene
. Čakam še na ate super blue olje in ferodo ds ploščice, diske pa bom še uporabil original.
Odpiral paket kot otrok ko dobi darilo

Pravtako sem menjal olje na avtu, čeprav je samo 7500 od prejšne menjave, je vseeno eno leto od tega in sem menjal vse filtre in olje(ter en ležaj). Nekaj dela še imam z zavorami, potem pa nestrpno čakanje na raceland, tako da letos se bom tudi jaz udeležil čim več teh zadev

Pravtako sem dobil prvo pošilko iz UK, cena je bila za vse barve enaka, tako da sem moral vzeti rumene
Odpiral paket kot otrok ko dobi darilo

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Pohvale za hitrost
dobil sem še nalepke od kluba. Sem čakal na lepo vreme, danes je sonček zagrel šipo tako da sem nalimal.
Ter dhl pripeljal spet en paket iz nemčije, sem iskal po vsej sloveniji tole olje, nakoncu sem raje dal 10e za poštnino in imam v dveh dneh doma iz NEM. V Avtocommercu v mbju so me gledali kot ne vem kaj ko sem to olje omenil.

Ter dhl pripeljal spet en paket iz nemčije, sem iskal po vsej sloveniji tole olje, nakoncu sem raje dal 10e za poštnino in imam v dveh dneh doma iz NEM. V Avtocommercu v mbju so me gledali kot ne vem kaj ko sem to olje omenil.

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype